"panowie: za podawanie do informacji publicznej NIERZETELNYCH, WYSSANYCH Z PALCA informacji wypada odpowiadać
nie się ich wypierać , zmieniając w ciągu 2 godzin treść newsa .. "

ty naprawde jestes mega niekumaty kolo !
wyjasnie ci to po raz ostatni i jak now nie zakumasz to trudno- twoj problem i cisnienienia z tym zwiazane !
kompletnie bzdurne informacje ze Pedro jest jakims pionierem w kajcie czy snowboardzie zostaly wymyslone, napisane oraz opublikowane przez croppa i jezeli juz to wlasnie do nich powiniennes napisac swoje, zacytowanie przezemnie powyzsze towje slowa!
link do tej strony faktycznie jest na stronie signx ale ali ja ani pedro tego tam nie wstawial, tyko gosc ktory sie zajmuje od niedawna strona signxu i ktory zgodnie z umowa z croppem dostal linka i go poprostu tam wstawil wraz z textem ktory dostal od pedra a w ktorym jakbys nie zauwazyl nie ma zadnych bzdur o pionierstwie!! gdyby ktokolwiek z nas zauwazyl ze gdzies sie takie chore rzeczy wypisuje to bysmy interweniowali i prosili o zmiane textu - jak zreszta zostalo uczynione zaraz po twoim mega newsie na wszystkich dostepnych forach ! wczesniej niestety tego nie zauwazylismy co mozna uznac za nasz blad ! jezeli sadzisz i oceniasz nas ze byli bysmy na tyle glupi - bo inaczej tego nie mozna nazwac - zeby sie lansowac jako pionierzy jacys to wystawiasz tylko tym sam sobie swiadectwo !
tresc newsa sie zmienila bo wyslalismy od razu do croppa prozbe zeby to zmieniono, co nie jest chyba rzecza zla w swietle twego nieustannego sledztwa ukierunkowanego na signx ! wszak jak pisales chodzi ci o prawde, wiec now jest tam napisana prawda ! czemu zatem sprostowanie tresci traktujesz jako zarzut w nasza strone ? wszak jest to cos pozytywnego ze bzdury ktore ktos pisze sa prostowane, czyz nie ? znow sie gubisz man w swoich wypowiedziach !
tak wiec dziekujemy ci bardzo za wylapywanie wszystkich naszych bledow oraz prob maksymalnego nam zaszkodzenia poprzez wypisywanie bzdur na forach!
ja bym proponowal zebys zamiast inwigilowac

( smiesznie brzmi ale to prawda ) nas zajol sie czyms pozytecznym np : bezpieczenstwem w swojej szkolce wake.pl tak zeby po nadchodzacym sezonie nie mowilo sie znow ze w wake.pl wydarzyl sie najtragiczniejszy wypadek kitowy w Polsce i teraz biedny Max ktoremu nawbijales bzdur do glowy lezy bez czucia w nogach ze zlamanym kregoslupem !
moze tak bys do niego zadzwonil albo go odwiedzil zamiast szukac sensacji po necie !! nie uwazasz ze bylo by to lepsze ??
zegnam, na wiecej twoich zaczepek nie bede reagowal bo szkoda mojego czasu na ciebie !
odpisz nastepnego posta, dopiepsz mi ostro - ale odpowiedzi nie bedzie !
zegnam ziommmm, skorzystaj ze swojego mega hasla - surf your way !! tylko czy ty to potrafisz ??? niesadze niestety !!!!!!!!!!
kiedy next mega newsy sie pojawia ??? nie mozesz przeciez zawiesc neykona !!

nie bedzie mial co czytac przy porannej kawce !