przemass pisze:Taaa, zwłaszcza w NOWYM latawcu kupionym za 5000 czy ile tam one teraz kosztują- ciekawe co sami byście zrobili na miejscu danielo
Mi się TYLKO WYDAJE, że jeżeli latawiec był używany nawet 1 h a schodzi z niego powietrze to dystrybutor powinien jednak się temu przyjrzeć - ale mi się to tylko wydaje![]()
kowal pisze:przemass pisze:Taaa, zwłaszcza w NOWYM latawcu kupionym za 5000 czy ile tam one teraz kosztują- ciekawe co sami byście zrobili na miejscu danielo
Mi się TYLKO WYDAJE, że jeżeli latawiec był używany nawet 1 h a schodzi z niego powietrze to dystrybutor powinien jednak się temu przyjrzeć - ale mi się to tylko wydaje![]()
Danielo nie napisał że latawiec ma 1 godzinę tylko, że powietrze schodzi po godzinie pływania!!!![]()
Danielo sprostuj ok???
BoardSport.pl pisze:Wracając do tematu, to dlaczego wszyscy sprzedają w oparciu o ceny katalogowe...hmmm no nie wiem, wyjaśnijcie mi to?
Dlaczego na zachodzie ceny są na podobnym poziomie.
Myślicie, że w Anglii, czy Niemczech nikt nie robilby afery z takiego "normalnego" dla niektórych zachowania?
Hersones pisze:no nie powiem cenka opada![]()
praktycznie każdy latawiec o 1000zł tańszy![]()
/płakać nie bede- wg mnie ceny "nowych" latawców są tak nieprzyzwoicie sztucznie napompowane że żal, zresztą widać to w miesiącach jesiennych gdy nieużywane tanieją nagle o 30%/
przemass pisze:Taaa, zwłaszcza w NOWYM latawcu kupionym za 5000...
...i nie znamy sprawy tak dokładnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości