Pablo pisze:Kolejnym zawodnikiem, który dołączył do teamu Slingshota w tym roku jest ..
Ziomek. pisze:w tym sezonie Smokie wybrał latawiec Kej i deske.. eee.. chyba nie "Crisisową"
Ziomek. pisze:dołączył i ..ODłączył
Ziomek. pisze:ja również "zaszczyciłem" swe dłonie barem Keja
mkmiec pisze:Styl, stylem jednak kazdy raczej ma wlasnie taka fotke z jednych z pierwszych skokow. Filip napewno takze
BATMAN pisze:co to znaczy przychodzi i odchodzi???
Wybrałem poprostu sprzęt na którym najlepiej mi się pływa po Ozonie była też Cabrinha, i nie chodzi o układy tylko czyste miedzyludzkie relacje co dla niektórych sie nie liczyło i zawodnik po kontuzjii byl niepotrzebny . Slingshot zaoferował mi pomoc i jestem dumny, że moge w Polsce reprezentować taka marke jak Slingshot
Latawce FUEL 2010 to poprostu moje mażenie a deska DARKO to deska odwzorowujaca mój styl więs chyba wszystko wpożo!!!
a już wkrótce szersza recenzja i więcej materiału z FUELEM w akcji, i deska Darko.
Dziękuję Pablowi że moge plywać na tym sprzęcie oraz całej bandzie Slingshota w Polsce ,Bilonowi i Wilkowi za DIILa, electricowi i npx za support.
Big UP
5
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości