slawek pisze:Dajcie spokój z tymi gadżetami do asekuracji bo sie dziewczyna kompleksów nabawi, co prawda bez lansu nie bounce'u ale safety first!
taaa -jak nie ma spodenek na piance-to juz lansu nie ma

slawek pisze:Dajcie spokój z tymi gadżetami do asekuracji bo sie dziewczyna kompleksów nabawi, co prawda bez lansu nie bounce'u ale safety first!
katbm pisze:slawek pisze:Dajcie spokój z tymi gadżetami do asekuracji bo sie dziewczyna kompleksów nabawi, co prawda bez lansu nie bounce'u ale safety first!
pływam dosyć krótko, więc podstawą dla mnie jest bezpieczeństwo, szczególnie na głębokiej wodzie... zresztą, nie pływam dla lansu, a dla przyjemności, jaką daje mi ten sport. nie rozumiem niektórych komentarzy nt tego zdjęcia... pozdrawiam.
cex pisze:katbm pisze:slawek pisze:Dajcie spokój z tymi gadżetami do asekuracji bo sie dziewczyna kompleksów nabawi, co prawda bez lansu nie bounce'u ale safety first!
pływam dosyć krótko, więc podstawą dla mnie jest bezpieczeństwo, szczególnie na głębokiej wodzie... zresztą, nie pływam dla lansu, a dla przyjemności, jaką daje mi ten sport. nie rozumiem niektórych komentarzy nt tego zdjęcia... pozdrawiam.
Prawda nie wazne jak sie wyglada najwazniejsze bezpieczenstwo.
W czwartek mialem kolejny wypadek, poplynelem sobie ok 120m od brzegu i bach kite w wodzie i peknieta 5ta linka. Zanim znajomi sie zorientowali za mam klopoty minelo ok 25 minut tyle ze fale zabraly mnie w dol zatoki i nie bylo mnie dobrze widac. Mowiac szczerze kamizelka uratowala mnie bo nie musialem sie meczyc z utrymywaniem siebie i kite moglem sie skupic na kite. Kiedy mnie scholowali do brzegu bylem tak wykonczony ze szok. Spedzilem ok 50 minut na morzu dryfujac i plywajac na morzu.
Bezpieczenstwo jest na pierwszym miejscu a kto chce ryzykowac lub czuje sie pewnie zycze spokojnego plywania bez przygod...
mary.dk pisze:Jezeli pekla tobie piata linka to w czym problem ?
Niekumam
Pozdro...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości