Hawaje

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
jinx
Kontaktowanie:

Post17 maja 2005, 12:57

Byl ktos? bo mam zamiar sie wybrac po pracy w stanach, prosze o namiary na spoty.

anulka

Post17 maja 2005, 19:26

czesc:)
no wiec bylam i jezeli chcesz jechac na Maui to nie ma tam za duzego wyboru do plywania. mozesz plywac albo na kitebeach(duzy akwen z czopem jakies 100 metrow do rafy na ktorej sa super fale i jeszcze sa fale za rafa. oprocz tego w jednym miejscu jest taka zatoka w ktorej jest plaska woda ale za to b. malo wiatru bo jets zaslonieta drzewami.) kitebeach jest blisko glownego miasta i lotniskia Kahuliu(albo jakos tak nie pamietam dokladnie:) ).
drugie miejsce jest za miejscowoscia Paia (tam jest jedna knajpa z pysznym jedzonkiem i zawsze tam sie zjezdza pelno ludzi po plywaniu-->fishmarket) to jak miniesz to miasteczko i bedziesz sie kierowal w strone hookipy to tuz przed nia jest Lines. miejsce z duzymi falami ale mala plaza i rafa, wiec albo trzeba po niej przejsc albo jak ci sie uda i bedzie przyplyw to wyplynac z jakas fala. tam zazwyczaj troche slabiej wieje niz na kitebeach.
jeszcze jets podobno spot po drugiej stronie wyspy ale ja tam niegdy nie bylam wiec nie wiem:)
pozdrawiam
ania;)

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 maja 2005, 00:14

jemu bardziej chodziło o namiary na pracę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
jinx
Kontaktowanie:

Post18 maja 2005, 09:24

nie nie, pracowac bede w NY ,a tam chce sie wybrac po pracy ,gdybym znalazl tam prace nie plakalbym :D

Wróć do „Forum Główne”