ps. moze jakas oferte zamieszcze albo narusze jakis pkt regulaminu.. to admin odpowie

Pablo pisze:już chyba powinno chodzić. Nadal nie działa?
Pablo pisze:sprawdzałeś spam bo u mnie lądują w spamie
szed pisze:Pablo pisze:sprawdzałeś spam bo u mnie lądują w spamie
Nie ma ani w spamie na serwerze ani w spamie w programie pocztowym. Poza tym caly czas mi to dzialalo poprawnie i nagle jakis tydzien temu przestalo. Dziwne no... wszystko jest ustawione tak jak powinno byc (poza tym nie zmienialem zadnych ustawien w panelu uzytkownika).
raf pisze:czy admin myśli o wersji na smartfony? wiem, że jest aplikacja tapatalk na iphona i androida, która ładnie czyta forum phpBB. Oczywiście należy takie forum odpowiednio skonfigurować, jakiś plugin odpalić czy coś w ten deseń
Piotrekb pisze:Pablo, nachyl się proszę i nad poniższym tematem:
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... 14&t=31227
i daj znać jakie jest Twoje stanowisko w tej kwestii
thx
Pablo pisze:raf pisze:czy admin myśli o wersji na smartfony? wiem, że jest aplikacja tapatalk na iphona i androida, która ładnie czyta forum phpBB. Oczywiście należy takie forum odpowiednio skonfigurować, jakiś plugin odpalić czy coś w ten deseń
dobry pomysł, dopisuję do listy zadań, w pierwszej kolejności natomiast niebawem nowa wersja kiteportalu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości