TARIFA SIERPIEŃ ???

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Marcin.M

Post28 maja 2005, 21:56

Aloha
Może to zwariowany pomysł ale mam zamiar wybrać się z moją rodziną
samochodem na 2 tygodnie na Tarifę w drugiej połowie sierpnia.
Jeżeli ktoś wie jakie wiatry tam wieją w tym okresie i co można robić poza kitowaniem to please !!! o radę.
Ja zacząłem pływać w sierpniu 2004 u Konia(super kurs) i szlag mnie trafia że wiatru ciągle jest jak na lekarstwo, z tąd ten pomysł.
Poza tym nie wiem jak załatwić nocleg.
Będę wdzięczny za wszystkie opiniena ten temat.

Marcin.M

bobi92
Kontaktowanie:

Post29 maja 2005, 17:42

Marcin.M pisze:Aloha
Może to zwariowany pomysł ale mam zamiar wybrać się z moją rodziną
samochodem na 2 tygodnie na Tarifę w drugiej połowie sierpnia.
Jeżeli ktoś wie jakie wiatry tam wieją w tym okresie i co można robić poza kitowaniem to please !!! o radę.
Ja zacząłem pływać w sierpniu 2004 u Konia(super kurs) i szlag mnie trafia że wiatru ciągle jest jak na lekarstwo, z tąd ten pomysł.
Poza tym nie wiem jak załatwić nocleg.
Będę wdzięczny za wszystkie opiniena ten temat.

Marcin.M
Alocha własnie wrociłem z tarify i popływałem 6 dni na 10 chociaz mogłem 10 ale byłem uzalezniony od kolegi transportu w tarifie mozna pływac praktycznie codzienie hyba ze nie wieij e w samej taryfie ale to sie zadko zdarza z tego co wiem sierpien nie jest polecany ze wzgledu na "zajebista" ilosc ludzi .Miejsce jest piekne sam do niego wroce w tym roku ps; Sparawdz prognozy archiwalne na widguru na tarife i pomnoz przez 2 tak miejwiecej

Wróć do „Forum Główne”