Pewnie staży wyjadacze będą musieli się troszkę namęczyć

U mnie zbyt wiele tego nie było ze względu na fakt że pływam dopiero od 2006, ale zawsze się coś...
Zaczęło się od najbardziej wrednego bydlaka jakiego miałem w rękach czyli Northa Rihno 2005 12m

Potem do zabawy dołączyła moja żona więc dokupiłem deskę Liquid Force Recoil 132 i zamieniłem latawkę na North Rebel 2007 12 & 9
Następnie pojawił się Naish Torch 2008 - 12
Potem pojawiła się zajawka na Ozone więc sprawiłem sobie w zamian za North'y i Naish'a Sport II 9 & 11 oraz Edge II 13.
Zaraz za tym wymiana desek na Balance Alvaro Onieva 2008 - 133 & 2009 - 135
Obecnie został mi z tego tylko Balance 133 i Sport II 9, a do tego SS RPM 2010 - 12 x 2 ( najlepszy jaki do tej pory miałem ) + SS Fuel 2008 - 13 + Xenon Rayo 134 & SS Verve2 6'2
Do kompletnego quivera brakuje już tylko RPM 8 i gdy to już nastąpi proszę mi już nic więcej nie sprzedawać nawet nie odpowiadać na pytania ile to kosztuję

Jeśli macie jakieś fotki to dawajcie, szczególnie tych starszych konstrukcji !! ( mi się niestety nic nie ostało )
p.s. podsumowując u mnie to jest tak że jednak powrót do przeszłości, korzeni bo u mnie króluję Open C, a jak jest u was?
Piona