Historia waszego sprzętu...

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
primo04
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post04 lut 2011, 19:14

Ostatni pojawiło się sporo tematów na forum o zabarwieniu Old Schoolowym + do tego coś na temat uzależnienia od kite i tak mnie to natchnęło do tego co by was podpytać co wam się do tej pory przewinęło przez ręce i do czego was to doprowadziło biorąc pod uwagę ilość konstrukcji dostępną obecnie na rynku!

Pewnie staży wyjadacze będą musieli się troszkę namęczyć :D

U mnie zbyt wiele tego nie było ze względu na fakt że pływam dopiero od 2006, ale zawsze się coś...

Zaczęło się od najbardziej wrednego bydlaka jakiego miałem w rękach czyli Northa Rihno 2005 12m :thumbsup: i deski North Jaime Pro 128 - 2005 ( btw jeśli ktoś ma taką na sprzedaż to ja bardzo chętnie :D ) bo ta z kolei była MISZCZ !

Potem do zabawy dołączyła moja żona więc dokupiłem deskę Liquid Force Recoil 132 i zamieniłem latawkę na North Rebel 2007 12 & 9

Następnie pojawił się Naish Torch 2008 - 12

Potem pojawiła się zajawka na Ozone więc sprawiłem sobie w zamian za North'y i Naish'a Sport II 9 & 11 oraz Edge II 13.

Zaraz za tym wymiana desek na Balance Alvaro Onieva 2008 - 133 & 2009 - 135

Obecnie został mi z tego tylko Balance 133 i Sport II 9, a do tego SS RPM 2010 - 12 x 2 ( najlepszy jaki do tej pory miałem ) + SS Fuel 2008 - 13 + Xenon Rayo 134 & SS Verve2 6'2

Do kompletnego quivera brakuje już tylko RPM 8 i gdy to już nastąpi proszę mi już nic więcej nie sprzedawać nawet nie odpowiadać na pytania ile to kosztuję :D ( trzeba zmienić auto, a ciągle są "pilniejsze" potrzeby )

Jeśli macie jakieś fotki to dawajcie, szczególnie tych starszych konstrukcji !! ( mi się niestety nic nie ostało )

p.s. podsumowując u mnie to jest tak że jednak powrót do przeszłości, korzeni bo u mnie króluję Open C, a jak jest u was?

Piona :hand:
Ostatnio zmieniony 05 lut 2011, 10:04 przez primo04, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post04 lut 2011, 22:10

Ufff, chyba będzie łatwiej i szybciej na jakich koniach nie jeździłem ze stajni Cabrinha :lol:
Od CO2 po najnowsze wypusty 2011 to nie posiadałem Convertów, Revolverów i Omegów :wink: (ale zdążyłem ujeździć pożyczone). Reszta latawek w różnych rozmiarach i kolorach.
Bałbym sie podsumować ile to mnie kosztowało - tym więcej, że synek stawiał pierwsze kroki i rozwinął swój taleny również na Cabrinhach.
Deski SU2 forever - przez mój garaż przewineło się lekko ze 30 modeli.
W międzyczasie deski wave - tylko 4 sztuki i race - 2.

A co sie stało z moim pierwszym Naishem. Może jakiś złodziej się teraz przyzna - po tylu latach wybaczę....
... i otruję

Wróć do „Forum Główne”