latawce polskiego kitesurfera

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post06 maja 2011, 10:27

no ale dziwne jest to, że we wcześniejszym poście "doświadczeni" nie używają C-shape'ów a z kolei chyba najwyższy poziom skoków (I train tricks...) zaznacza ponad 30% c-shape'ów. Coś nie tak :think:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post06 maja 2011, 15:33

Gezzi pisze:Wydawało mi się że widziałem jeszcze jednego C szejpa na wodzie oprócz Batmana. Takiego czarnego z jaszczurą :wink:

spoko - jedynie BatMana widziałem - siebie w lustrze tylko widuję, a i to naprawdę rzadko .. ;)

co do ankiety jestem pewien , że wszyscy pływający na OPEN-C RÓWNIEŻ zaznaczyli C-shape
i w sumie jest to chyba dobry wybór
ja przyznam ankiety nie zdążyłem wypełnić - dopiero się wkręcałem w forum :wink:

co do C jeszcze
ak FilipN zauważył - to nie brak czasu na kursach - bo porównanie latawców zajmuje ..minutę? dwie?
a BRAK KURSU :idea:
C-shapy są najtańszymi konstrukcjami - najprostszymi i zazwyczaj najstarszymi
przy tym najmniej oferują
ale i aut 20 letnich na ulicach nie brakuje
więc nie dziwne że wielu mniej majętnych decyduje się na leciwe C za kilka stówek
i trudno spodziewać się że wysupłąją przy tym kolejnych kilku Jagiełłów ze swego pocztu królów..
ja ich jak najbardziej rozumiem..
paradoksalnie - najczęściej wtedy na najbardziej agresywnym i trudnym do nauki sprzęcie pływają Ci - co najmniej powinni..

sam miesiąc temu puściłem w świat swoją YARGĘ TEAM w bdb stanie 9m za 666 :wink: PeeLeNów..
jak coś to mam jeszcze 11tkę takąsamą za 777 monet ..

i kilka innych tanich a sprawnych C - ok..sorki za komerę :oops:

pzdr

Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post06 maja 2011, 19:47

onzo pisze:no ale dziwne jest to, że we wcześniejszym poście "doświadczeni" nie używają C-shape'ów... (...) Coś nie tak :think:

o to, to właśnie... o to mnię się rozchodziło :wink: ...

takie zero kompletne w tym pomiarze dla opływanych jest po prostu zbyt absolutne, nie zdaje się wam?

irek

Post09 maja 2011, 01:03

Jurgen pisze:Irek... naprawdę nie ma tu błędów?

Błędów nie ma. Ale kwestia tego że beginersów odpowiedziało niecałe 40, zaś doświadczonych niecałe 20 rzeczone wyniki mogą nie oddawać rzeczywistości w 100%.
Ot statysyka.

Wróć do „Forum Główne”