Ankieta na temat kitesurfingu

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Amanitus

Post27 maja 2011, 14:58

Witam wszystkich Kitesurferów !

Bardzo proszę o wypełnienie przez Was mojej ankiety, której linki zamieszczam poniżej.

Moja ankieta

Moja ankieta

Ankieta jest w dwóch częściach, (ponieważ skorzystałem z darmowego programu do robienia ankiet, który ma dość duże narzucone limity) i jest oczywiście na temat kitesurfingu. Pytań jest 22 i prawie wszystkie zamknięte, także nie zajmie Wam to więcej niż kilka minut, a uratujecie mi życie.

Jestem studentem III roku zarządzania w turystyce i piszę pracę licencjacką na temat rozwoju kitesurfingu w Polsce. Bardzo proszę o pomoc i wypełnienie tej 2-częściowej ankiety.

Pozdrawiam !

PS. Jeśli ktoś będzie chciał zamieszczę wyniki mojej ankiety.

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post27 maja 2011, 15:24

zasada jejst taka, ze autor zawsze przedstawia wyniki koncowe,

a jak klepniesz w opcji "szukaj" - ankieta, to znajdziesz na pewno jakies podobne co moze ulatwi, albo pomoze w rozgryzaniu tematu :idea: :idea: :idea: :idea:

Amanitus

Post27 maja 2011, 15:34

No właśnie szukałem już ankiet na ten temat, znalazłem kilka, ale niestety głównie na temat bezpieczeństwa i sprzętu do kitesurfingu. Podobnych tematycznie do mojej wyszukałem dwie, ale nigdzie nie mogłem do nich znaleźć wyników, a o kontakt z autorami tych ankiet też ciężko.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post27 maja 2011, 17:45

Chciałbym wypełnić i pomóc ale niestety ankieta jest nieprzemyślana i zmusza do oddawania nieprawdziwych odpowiedzi :doh:

Co to znaczy "Pan/Pani przyjeżdża uprawiać kitesurfing"?
Jest kupa ludzi, którzy mieszkają nad wodą i nie przyjeżdżają. Co oni mają tam wypełnić - że nie przyjeżdżają? :?

To samo z zakwaterowaniem, pływaniem pod okiem instruktora :doh:

Do drugiej części już nie zaglądałem...

Byłoby lepiej gdybyś skonsultował taką ankietę z kimś kto pływa i nadał odpowiedni tytuł. W Twoim przypadku np: "Ankieta o KS dla dojeżdżających"

Amanitus

Post27 maja 2011, 18:57

Przepraszam za te niejasności.
Jeśli mieszka Pan nad zbiornikiem w którym uprawia Pan kitesurfing i nigdy Pan nie wyjeżdża na inne akweny proszę pominąć III pytanie. Jeśli chodzi o pytanie związane z zakwaterowaniem, proszę wypełnić odpowiedź inne ( np. mieszkam nad zbiornikiem, dom) Natomiast w pytaniu 13, jeśli jest Pan instruktorem proszę udzielić odpowiedzi "nie".
Będę zaszczycony, jeśli wypełni Pan ankietę mimo tylu jej niedoskonałości :S

Pozdrawiam !

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post27 maja 2011, 19:49

po obejrzeniu ankiety, uwazam ze jest do bani, strasznie niedopracowana i powinna byc skonsultowana z kims kto ma pojecie o srodowisku, bo te wyniki niczego nie wniosa :? :? :? :?

Ale to WYLACZNIE MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA :roll: :roll: :roll: :roll:

mam juz tytul naukowy od 15 lat wiec moze sie nie znam na wspólczesnych wymaganiach :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post27 maja 2011, 19:59

Nomercy pisze:po obejrzeniu ankiety, uwazam ze jest do bani,

zgadzam się w pełni, ale i tak wypełniłem :twisted: jedno dobre pytanie tylko było: czego brakuje ci na polskich spotach - wiatru :twisted:

Amanitus

Post27 maja 2011, 21:47

Głównym celem ankiety jest zbadanie wpływu kitesurfingu na rozwój infrastruktury turystycznej w regionie, stąd też takie a nie inne pytania. Nie ukrywam, że ankieta ma usterki, przecież nic co ludzkie nie jest doskonałe :wink: Dziękuje za wypełnianie mojej ankiety. Dziękuje też osobom, które krytykują moją pracę. Człowiek przecież najwięcej uczy się na własnych błędach. Bardzo proszę o udzielenie mi w takim razie informacji dlaczego ów ankieta jest "do bani" i co należałoby wg Was zmienić. Być może te wskazówki przydadzą się mi w innych moich pracach (jak np. ankieta na temat kitesurfingu w języku angielskim).

Pozdrawiam !

Amanitus

Post28 maja 2011, 00:07

Jeśli ktoś by miał chęć, byłbym również bardzo wdzięczny gdyby wypełnił udoskonaloną wersję ankiety w języku angielskim.
Link poniżej:

Moja ankieta

Pozdrawiam !

Amanitus

Post28 maja 2011, 18:43

Witam ! Zwracam się z jeszcze jedną prośbą. Bardzo Was proszę o odpowiedź na jeszcze jedno pytanie. Link zamieszczam poniżej.

Moja ankieta

Jest to bardzo ważny punkt w mojej pracy.

Pozdrawiam !

Wróć do „Forum Główne”