Ania-powrot

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
mama

Post05 sie 2005, 13:56

Ania przylatuje do Berlina w nocy 8 08 05-poniedzialek i z od razu tata wiezie ja na Hel-bedzie 9.08. juz na Chalupy III :lol: bo to juz niedlugo zawody no i bardzo jest steskniona za przyjaciolmi(nawet do domu nie zawita)pozdrawiam

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post05 sie 2005, 14:08

Czyli cały świat świętuje w SurfTawernie!!! :twisted:
Proponuję wyznaczyć godzinę i dzień szalonej imprezy na weekendzik - może sobota 13 ?
Ogłaszam konkurs na to jak najlepiej uhonorować Anię!
Każdy pomysł się liczy - wskazana inicjatywa własna i niespodzianki zbiorowe. ZACZYNAMY!
Nagrodą będzie autograf MISTRZYNI ŚWIATA na Twojej desce latawcu lub klacie :D

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post05 sie 2005, 14:19

Moja propozycja jest taka: Nakręćmy super reklamówkę jakiej nikt nie ma! Ustawmy długi szpaler na wodzie latawców w zenicie żeby nakręcić jak Ania robi triumfalny wjazd na polską - chałupską plażę przy muzyce Wagnera albo Verdiego. Potem kity kolejno startują w morze i na koniec Ania płynie w kierunku tłumu latawców - w swój świat, który zdobyła!
Efekt będzie murowany :shock: Wszystkie stacje TV wyemitują to jako HIT!

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post05 sie 2005, 17:44

to my wchodzimy z piętnastoma "zenitami"
..z czego polowa NORDy :wink:

ps: kto dmucha :idea: :?:

Filmuje i sklada LEE ENTERTAINMENT :D

anulka

Post05 sie 2005, 20:26

ojej dzieki bardzo...:) az zem sie zaczerwienila

niesamowicie sie ciesze z tego co udalo mi sie wywalczyc i wogole wciaz bardzo powoli ten fakt do mnie dochodzi :)

ogolnie warunki nie byly az takie zla jak myslalam. fakt wiekszosc heatow plynelam troche overpowerd na mojej "ukochanej" 6 vegas, ale wiatr byl calkiem stabilny podczas zawodow (w porownaniu do innych dni gdy wialo od 0 do 25 wezlow...)
ogolnie niewielu zawodnikow sie pojawilo bo nawet faceci nie musieli rozgrywac eliminacji, chociaz i tak pierwsza 15byla. aaron zdobyl pierwsze miejsce za nim ruben, etienne i cezar.
jutro rozdanie nagrow i jezeli bedzie wiatr dokonczenie boardercrossa i speed(a)(u):P

jeszcze raz wielkie dzieki za gratulacje
buziaki
ania

P:S a apropo imprezy to jedna sie szykuje tak jak powiedzieliscie na chalupach 3 w tawernie ale 14 bo po zawodach:)

Wróć do „Forum Główne”