SPAPRANY SKYWALKER

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post09 sie 2005, 07:47

Ale w końcu który :?: Bo słyszałem, że tylko te pierwsze modele (bez grafy na wierzchu - tylko zielone i ludzik sky) potrafiły pekać. Ale to były ponoć wersje dla szkółek do testów i szkolenia a nie do sprzedaży :think:

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post09 sie 2005, 15:04

Wielki respect dla Jurka Skywalkera! Jestem gotów złamać swoją denię, żeby dostać taką odpowiedź ale nie miałbym wtedy z kim sypiać... 8)

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post09 sie 2005, 15:59

...i żyli długo i szczęśliwie !.......(ale czy aby napewno?) :think:

krzyh
Kontaktowanie:

Post09 sie 2005, 21:34

Dzięki za odpowiedź. Jednak zapewniam, że nie ma mojej winy w użytkowaniu deski. Zdjęcia pękniętej deski wysłałem do Ciebie mailem za pośrednictwem dystrybutora, więc nie jest to złośliwy bezpodstawny post. Nie wiedziałem, że była to deska dla szkółek. takiej informacji nie otrzymałem a powinienem. Swoim postem chciałem przedstawić, że takie sytuacje się zdarzają i z tego co słyszę wcale nie są to pojedyńcze przypadki. pozdrawiam
Ten przypadek nie zniechęcił mnie do uprawiania kitesurfingu i zadowolenie znalazłem w produkcie innej marki. Dzięki za troskę.

skywalker

Post11 sie 2005, 11:23

krzyh pisze:Dzięki za odpowiedź. Jednak zapewniam, że nie ma mojej winy w użytkowaniu deski. Zdjęcia pękniętej deski wysłałem do Ciebie mailem za pośrednictwem dystrybutora, więc nie jest to złośliwy bezpodstawny post. Nie wiedziałem, że była to deska dla szkółek. takiej informacji nie otrzymałem a powinienem. Swoim postem chciałem przedstawić, że takie sytuacje się zdarzają i z tego co słyszę wcale nie są to pojedyńcze przypadki. pozdrawiam
Ten przypadek nie zniechęcił mnie do uprawiania kitesurfingu i zadowolenie znalazłem w produkcie innej marki. Dzięki za troskę.

...tjaaa...reklamacje i naprawy dotyczą każdego produktu, nawet Mercedesa czy BMW (i nie uwierzyłbyś ile). Pechowo sie złożyło, że straciliśmy Ciebie jako klienta chociaż dokładamy wszelkich starań, żeby każdemu Skywalker kojarzył się ze sprzętem o możliwie najlepszym stosunku ceny do jakości i serwisu. Jednak twarda rzeczywistość zmusza nas do trzymania się pewnych zasad - czyli 1 rok PEŁNEJ gwarancji a potem adieu! Kochani! Ten produkt nie jest wieczny i się po prostu zużywa! Krzyh miał wyjątkowego pecha, że stało się to tak szybko. A może było w tym jednak trochę winy Krzyha?? Może jakieś wcześniejsze uszkodzenie albo coś?! Jeśli Krzyh nie jest jeszcze obrażony na maxa to niech może podeśle nam te zwłoki? To sobie je obejrzymy?? A może to naprawdę była wina produktu i zrobimy absolutnie wyjątkowy wyjątek dla Krzyha?

Awatar użytkownika
Mikka
Kontaktowanie:

Post11 sie 2005, 11:29

SKY-WAL-KER :!:

Awatar użytkownika
janciowodnik
Deska: su-2
Latawiec: rabbit gang
Postawił piwka: 9 razy

Post11 sie 2005, 12:59

NIe wierze! Jak krzyh dostanie nowego skywalkera to ja kupuje sobie te denie, może nie do szkółek taką jak krzyh ale może skyfuckera!! Może dostane jakiś rabacik??!!
pozdrawiam

krzyh
Kontaktowanie:

Post11 sie 2005, 13:26

No niestety:( mam już tylko fotki. Zostawiłem sobie finy i strapy, Reszta w złości poleciała na śmietnik.

Awatar użytkownika
Mikka
Kontaktowanie:

Post11 sie 2005, 13:34

Amen.

ccat

Post11 sie 2005, 17:17

nosze sie z zamiarem kupna skywalkera, bo sa fajne i leciutkie, ale jestem ciekaw czy krzycho bedzie mial deske...
ten przypadek jest wyjatkowy i krzycho ma powod do goryczy, nawet jesli firma moze miec czysto formalnie racje.
smiley w nastepnym poscie krzycha moze "przeniesc sie" na deski skywalkera ktore ogolnie pozytywnie szokuja na zachodzie.
pozdrawiam wszystkich wisielcow,

adam

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post11 sie 2005, 18:21

ccat pisze:deski skywalkera ktore ogolnie pozytywnie szokuja na zachodzie.

adam

jak i inne pl ..."produkty"
.. nie mówię tu o wyborowej :wink:

Awatar użytkownika
zinger
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post16 sie 2005, 17:24

taaa.skywalker!
akurat to widzialem i krzysiek skoczyl,spadl i wyplynal wplaw. szkoda ze ja wyrzucil w sumie. ale szybko biegnij moze jeszcze smieci nie wyrzucili ;)
pzdr i do zo na wodzie!

krzyh
Kontaktowanie:

Post16 sie 2005, 17:38

zinger pisze:taaa.skywalker!
akurat to widzialem i krzysiek skoczyl,spadl i wyplynal wplaw. szkoda ze ja wyrzucil w sumie. ale szybko biegnij moze jeszcze smieci nie wyrzucili ;)
pzdr i do zo na wodzie!
http://www.kiteportal.pl/galerie/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0
http://www.kiteportal.pl/galerie/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=1

krzyh
Kontaktowanie:

Post16 sie 2005, 17:41

zinger pisze:taaa.skywalker!
pzdr i do zo na wodzie!
http://www.kiteportal.pl/galerie/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0
http://www.kiteportal.pl/galerie/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=1

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post16 sie 2005, 18:18

co to za model :?: :roll:

staroć jakiś..