Pozdrawiam
MARIO_KITE pisze:chce podkreślić że sprawa licencji IKO nie jest najważniejsza. Jestem pewien że wake.pl znowu bedzie mialo IKO i co wtedy?Pozdrawiam
MARIO_KITE pisze:Kolego Kunysz szanowny doktor był na kursie IKO i co? naprawde było co oglądać. Pierwszy raz widziałem instruktora który miał problem ze startem naprawde super instruktor z papierami. HI HI także kto jak kto ale na jego miejscu wstydził bym się wypominać Ziomkowi. Paranoja .chyba powtarza sie historia ze snowboardem. Dr Kunysz wszechwiedzący szkoda gadać.Szkoda nerwow. Jestem pewien że wake.pl znowu bedzie mialo IKO i co wtedy? Ciekawe czy do tego czasu Pan Dr nauczy sie po prostu pływać
::Red:: pisze:Wiesz Ziomek, ja na linku podanym powyzej czytam:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /hsphere/local/home/freddr/ikointl.com/kiteboarding_center_process2.php on line 128
a faktem natomiast jest ze zmieniles owe wpisy x czasu temu prawda?
Ja (osobiscie) wierze ze teraz masz licencje bo twoja szkola pozieom reprezentuje, ale..
signx pisze:Efekty pracy pokazuja chyba słusznosc mojej pracy i wiedzy - wikeszość medali na MP od 5 lat należy do moich wychowanków.
signx pisze:po co wiec napinac sie, robic z siebie miszcza, startowac w zawodach i odpadac w przedbiegach ??
wg mnie - albo byc dobrym i jezdzic, pływac dla siebie
albo byc NAPRAWDE dobrym i udowodnic to na zawodach !!
signx pisze:wg mnie - albo byc dobrym i jezdzic, pływac dla siebie
albo byc NAPRAWDE dobrym i udowodnic to na zawodach !!
signx pisze:heh !
akurat sie znam. Bo to ja skonczyłem kurs sedziowski a nie TY.
signx pisze:Wyniki MP w kite tez wg Ciebie były nie do konca fair, skoro piszesz na swojej www ze robisz zawody w "miarodajnej formule" !
pedroza
signx pisze:czy przypadkiem w jednej i drugiej dyscyplinie nie obrazasz tych co wygrali ???
signx pisze:wycofam sie z tematu IKO jak sprawa dobiegnie końca a jeszcze nie dobiegła.
signx pisze:trochę potrenowałem i daje rade na duzej skoczni. dawno mnie nie widziałes wiec nie snuj domysłów..
signx pisze:co do oceny Twoich umiejetnosci kiedy zaczałes jezdzic SAM ... zapytaj nie mnie, ale Ewę, Ulę, Jarego, ... ale oni tez są z "dojściami".
signx pisze:logika jest prosta. Majki, Orson, ... którzy Tobie łoją, mi jeszcze nie dołozyli. Chyba ze sa inne prawa logiki, bo juz we wszystko zaczałem wierzyc.
pedroza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości