NIe wiem dlaczego uważasz, że ktoś kto pisze nienajlepiej o SKYWALKERZE pisze anonimowo. Mnie np. możesz znaleźć, gdy tylko wieje, w Rewie. Czerwono-niebieski F-ONE MACH 3. Tak samo SMRT. A reszta na pewno jest ci znana.skywalker pisze:[b][i] Obserwując ostatnie posty Krzyha i innych Anonimów.
Nie musimy się lubić, ale Twój wybór kryterium, delikatnie mówiąc, jest mało profesjonalny.skywalker pisze:[b][i] kryterium oceny zdarzeń po okresie gwarancji: OSOBISTA SYMPATIA człowieka do człowieka. .
Wiem że ciężko Ci wyobrazić, iż nikogo nie musiałem namawiać do wysłania tych postów a nazywanie ich klakierami jest poprostu śmieszne.
skywalker pisze:[b][i] Dużo więcej byś zyskał gdybyś był od początku fair w stosunku do nas i podał wszystkie fakty (gwarancja itp) pod publiczną ocenę lub gdybyś swój niezmierny żal przelał najpierw na osobistego maila do producenta. .
Przecież świetnie wiesz, że początkowo przedstawiłem Ci całą sytuację poprzez dystrybutora MAssTurbo, który wysłał TObie zdjęcia i rozmawiał na ten temat. Dopiero po informacji z której wynikało, że firma SKYWALKER nie poczuwa się do odpowiedzialności, postanowiłem zamieścić na forum post.