Lifip pisze:Hej Spot doslownie pieszo z lotniska, hotele, knajpki, wsyztko w zasiegu lekkiego spaceru:)
jesli chodzi o szkolenie to chlopaki z Kitelementogarniaja tam temat i wlasnie jada na caly wrzesien i sierpien. Szkolenie trwa 6 dni w tym nikt nie liczy godzin ile spedzasz na wodzie, mozesz plywac doslownie do upadlego i masz system jeden instruktor jeden kursant (wiem bo u nich sie szkolilem na Lefkadzie). Na fejsie KITELEMENT.PL jest cala oferta i foty z wiosennego wyjazdu!! sam sie zastanawiam i szukam taniego biletu na pazdziernik:)
pink500 pisze:....a dla zainteresowanych ja dysponuję mieszkaniem nieopodal- Los Cristianos 15 min drogi do Spotu ale za to miejscowość większa i więcej opcji na spędzanie czasu po pływaniu + tanie autopolecam..
ale do stycznia praktycznie jest już ostatnia jedna luka w październiku 16-29 a od 06 stycznia spoko...
pink500 pisze:....a dla zainteresowanych ja dysponuję mieszkaniem nieopodal- Los Cristianos 15 min drogi do Spotu ale za to miejscowość większa i więcej opcji na spędzanie czasu po pływaniu + tanie autopolecam..
ale do stycznia praktycznie jest już ostatnia jedna luka w październiku 16-29 a od 06 stycznia spoko...
wieloryb pisze:pink500 pisze:....a dla zainteresowanych ja dysponuję mieszkaniem nieopodal- Los Cristianos 15 min drogi do Spotu ale za to miejscowość większa i więcej opcji na spędzanie czasu po pływaniu + tanie autopolecam..
Jak wygląda realnie z wiatrem i temp. na przełomie luty/marzec ?
Możesz dać jakieś szczegółowe info dotyczące noclegów i pobytu . Jakie koszta i na ile osób ?
Jak co pisz na priv.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości