Michalina - nadzieja polskiego racingu szuka sponsora

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post24 wrz 2010, 15:32

Zapach świeżego KiteWorld. Zaczynam zawsze od Mark My Words, potem nota redaktora i szukam polonik.
Reklama Xenona z Daktim wciąż dla mnie no.1 :clap:

Duży artykuł o El Gounie a w nim zdjęcie petarda z Michaliną z takim oto napisem:
"Michalina Laskowska (Mishia :lol: ) z Polski. Zaczęła kajtowanie w 2007 a w El Gounie była jedną z najbardziej ekscytujących rajderów do oglądania. Wygrała wszystkie damskie konkurencje podczas Kitejamboree i również uplasowała się wysoko w rankingach facetów. Startuje w pucharze Forda w Polsce i planuje wystartować w KTA w Turcji. Jeszcze nie ma sponsora..."

No właśnie - czy nikt nie widzi, że Michalina to przyszła duma polskiego KS?
Jeśli potrenowałaby trochę race to w 2016 jest na olimpijskim podium i będzie zgarniała tytuły mistrzyni Europy i świata.
W tej chwili jest mistrzynią Polski race :clap:
Przyglądałęm się jej podczas tych wyścigów i widzę potężny potencjał ( Zwykle oglądałem jej plecy) :D

Może znajdzie się tutaj sponsor co pomógłby dziewczynie zakupić / wypożyczyć na sezon sprzęt race?
Jedna deska i 15m latawiec - nic więcej.
A za parę lat taki chojniak będzie miał satysfakcję, ze był tym co pierwszy zainwestował w taki skarb :idea:

Awatar użytkownika
kowal
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post24 wrz 2010, 16:23

Byłem z Misią w Ras Sudr :D Naprawdę dawała radę :thumb:
Sam bym się wiele od Michy mógł nauczyć
Pozdro i powodzenia :clap:

Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post24 wrz 2010, 18:03

kowal pisze:Byłem z Misią w Ras Sudr :D Naprawdę dawała radę :thumb:
Sam bym się wiele od Michy mógł nauczyć
Pozdro i powodzenia :clap:

widziałam ją w maju w El Gounie.
jeździ z agresją i "dociśnięciem". miło było się jej przyglądać.
zgadzam się absolutnie - to nasza przyszła gwiazda.
brawo BraCuru... trzebaby jej pomóc znaleźć sponsora, bo Michalina to - zdaje się - osobowość, która nie ośmieli się wyciągnąć ręki z prośbą... a wielka szkoda.

daga
Deska: F-one TX
Latawiec: F-one Bandit
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post25 wrz 2010, 16:28

A ja mialam okazje z nia przegrac w zawodach ;) Zgadzam sie - Michalina jest dobra zawodniczka i bardzo sympatyczna osoba - fajnie byloby gdyby zostala doceniona:)

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post25 wrz 2010, 16:54

Kobiecy rejs to na razie ciężki temat ale tych z NRD się popytamy a nóż coś sypną :)
A Michalina do nasz Antonina :wink: jak to czytasz do państwa na A nie jadę :D pozdrówka :wink:

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post25 wrz 2010, 18:48

Pinio pisze:Kobiecy rejs to na razie ciężki temat...

Pinio - wlasnie oto chodzi :idea: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Wiekszosc wychodzi z zalozenia ze to nie dla kobiet, ze malo ich startuje, ze nagrody malo atrakcyjne i nie ma chetnych itd. Slepcy :idea:
Pieniadz lezy na ulicy - wystarczy sie schylic (i byc pierwszym ktory go dostrzeze).

Michalina to naturalny diament, ktorego trzeba tylko oszlifowac - czyli wspolne treningi z Niebrzydkim, Ksieciem i Blaszko. Ja tez sie pisze na takie rejsowe ustawki z czolowka i mysle, ze Swistak i Maurycy z checia tez by dolaczyli.
Scigalem sie juz z kobieca czolowka europejska i Michalina - uwierz mi w to co pisze. Jesli Misia zacznie trenowac race za 2, 3 lata bedzie musiala znacznie wiecej przylozyc sie, aby odrobic zaleglosci :idea: Widze po sobie ile daje kazdy pojedynczy start w race :shock:

Kontaktowalem sie z Misia i ona nie ma nic przeciwko temu, aby ktos jej pomogl w zdobyciu sprzetu race :D
Kolejna fajne rzecza w race jest to ze mozna trenowac to w Polsce raczej dluzej niz 3style. Czlowiek nie moczy tylka tak czesto albo wogole. Mozna jezdzic i nosa nie zanurzyc w wodzie. Takze my sie juz ustawiamy na pazdziernikowe sesje treningowe :D Fajnie byloby zobaczyc wsrod nas Misie. Trzymam kciuki za Twoje wtyki w NRDowie :thumb:
PS.
Niebrzydki wymiata na RRD 15m aka Zywiec i daje sobie wysmienicie rade...

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post26 wrz 2010, 11:04

Kiteworld # 47 "z Michaliną" już jest za 30 + 5 zł koszt wysyłki. Polecam :)

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post14 lis 2011, 14:25

BraCuru pisze: czy nikt nie widzi, że Michalina to przyszła duma polskiego KS?
Jeśli potrenowałaby trochę race to w 2016 jest na olimpijskim podium i będzie zgarniała tytuły mistrzyni Europy i świata.
W tej chwili jest mistrzynią Polski race :clap:
Przyglądałęm się jej podczas tych wyścigów i widzę potężny potencjał ( Zwykle oglądałem jej plecy) :D

Może znajdzie się tutaj sponsor co pomógłby dziewczynie zakupić / wypożyczyć na sezon sprzęt race?

A za parę lat taki chojniak będzie miał satysfakcję, ze był tym co pierwszy zainwestował w taki skarb :idea:

Cytuję sam siebie po roku czasu. Nadal aktualne. Napiszę wręcz - jeszcze bardziej aktualne :!:
Misia zapaliła się do racingu i chciałaby startować od przywszłego sezonu.

Trzy szmaty, dwa bary, deska.
Niby wiele ale to lepsza inwestycja dla sponsorskich firm niż kupowanie złota :idea:
Zwraca się w 100% za dwa lata.
Jeżdżę po zawodach i nie ma takiej drugiej laski naturalnie urodzonej do bycia mistrzynią czy Europy, Świata czy olimpijską. :idea:

Prosze przekażcie ten apel swoim znajomym, którzy mogliby pomóc Misi.

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post14 lis 2011, 17:24

Apel o pomoc dla POLSKICH kitesurferów /ek w TV SUPERSTACJA był też w lipcu br ... niestety nie wiem czy był jakikolwiek oddźwięk ..

http://www.youtube.com/watch?v=SeBS8kfvuKc

Miejmy nadzieję że będzie lepiej ....

Pozdro , Janek

Wróć do „Forum Główne”