GRUPON ;)

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
bronix
Postawił piwka: 1 raz

Post01 gru 2011, 18:51

hehe Pusiek właśnie trafiłeś w sedno ,zauważ że głos zabierają podmioty które kiedyś miały monopol na tego typu usługi i z pojawieniem się nowych ofert w branży to po prostu konkurencja :wink: której nie należy popierać :lol: .

PusieK
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post02 gru 2011, 08:45

bronix widać nie wszyscy to kminią..

jak sprzedający chce sprzedawać/promować się przez grupona czy inny serwis to jego sprawa.. rynek go zweryfikuje..
a nie garstka właścicieli szkółek negujących oferowanie szkoleń na gruponie...

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post02 gru 2011, 09:53

no skoro tacy jesteście pewni wszystkiego to powiem wam, że sam kasuje z automatu wszystkie maile od grupona, my deal itd gdyż po pierwsze w 90% przypadków nie oferują niczego co by mnie interesowało, po drugie nie wiem co to dermabrazja, a po trzecie już kilka razy się na gruponie przejechałem. Wielu moich znajomych też patrzy na tego oferty z przymrużeniem oka - jedyne rozwiązanie tak naprawdę to za każdym razem zadzwonić do docelowej firmy i ustalić jak to naprawdę wygląda bo najczęściej oferta na stronie nie do końca odpowiada rzeczywistości.
A z tą okazją to bym nie przesadzał - owszem popularne usługi są tańsze, ale inne to tak naprawdę dobrze skalkulowane "podbite" ceny, z których się schodzi, żeby było te 50% taniej. No i są naiwni co dają się namówić przez agentów grupona i potem są wpadki, że jest 1000 sprzedanych kuponów, których nikt nie jest w stanie zrealizować bo by trzeba było firmę zamknąć.
Gdyby wszystkim, którzy nie otrzymali usługi w ramach gruponu chciało się napisać pozew zbiorowy to oni już dawno by przestali działać. Jawne oszustwo tylko nie ma na to paragrafu, albo jeszcze nikt go nie zinterpretował jak trzeba.

Wróć do „Forum Główne”