Fly To Red Bull King of the Air - informacje z zawodow

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2005, 12:50

aloha,
jeśli zwycięzy zostali wyłonieni w duchu " Fair Play sportowej rywalizacji" ( na wodzie !!!) to również dołączam się do GRATULACJI . :clap:
. czy zostały rozegrane hity, czy zwycięzcy "objechali " pozostałych 14 zawodników ...z racji rzucania kostką lub gry w marynarza..hehehe?
Pzdr Janek

Alinek
Deska: Nobile
Latawiec: Nobile
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2005, 14:04

Cytat ze strony Red Bulla:

"Niestety, wiatr uniemożliwił pełne rozegranie eliminacji Fly To Red Bull King of the Air - zawodnicy wyszli na wodę jedynie w piątek, dwa heaty rozegrano także w sobotę, na wiatr czekaliśmy przez całą niedzielę i do godziny dwunastej w poniedziałek – ostatecznie wszyscy zawodnicy mieli okazję zaprezentować swoje umiejętności. Decyzja o przyznaniu biletów została podjęta przez sędziów na podstawie rozegranych heatów – wzięli oni pod uwagę kreatywność zawodników i ich perspektywy rozwoju sportowego"

Tez dolaczam sie do gratulacji i mam nadzieje ze hawajski trening bedzie owocny.
Powodzenia Mlodziaki! :)

Alinek
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2005, 12:07

Wrzucilam kilka fotek, reszta z drugiego aparatu wciaz nie wywolana. Lenistwo. Zapraszam do ogladania. Glownie lifestyle plazowy.

http://kiteportal.pl/galerie/index.php?cat=10112

:twisted:

Alinek
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2005, 12:15

Pogoda byla mocno burzowa i jak juz pisalam wczesniej prawie caly piatek lało, a jak widac bylo z czego.
Obrazek

Obrazek
Chłopaki szykuja sie do kiteroomingu
Obrazek
A to ja, batutowe skoki na rozgrzewke.
Obrazek

Dobra, wkleiły sie miniaturki, juz mi sie nie chce zmieniac :)

Wróć do „Forum Główne”