gregorg pisze:Jak tylko się rozjaśni z portu Duba mają wyruszyć wszystkie łodzie z baz nurkowych. Zobaczymy
i Ci go wyciagna bo ja juz w "profesjonalizm" arabow przestalem wierzyc
gregorg pisze:Jak tylko się rozjaśni z portu Duba mają wyruszyć wszystkie łodzie z baz nurkowych. Zobaczymy
darknstarr pisze:Na nastepny race bedzie juz duza kasa. Janek po tym wyczynie bedzie juz mega gwiazda !!
flash pisze:Color - 1000 dolarów za łodzie? Ty wiesz ile spalają dwa silniki po 202 KW każdy? Temat łodzi sobie odpuśćmy - łodzią to można go PODJĄĆ ale nie szukać. No chyba, że jest tak szybki przepływ info, że dowódca łodzi dostaje NATYCHMIAST info na GPS, że 500 metrów od siebie jest poszukiwany. To wtedy to ma sens. PRzy obecnym tempie wymiany info jakikolwiek koordynat traci sens w momencie jak pastuchy go dostaną.
Sponsorzy ? Burn ma kupę siena. Coś mi to wszystko śmierdzi.
Od początku ta akcja jest NIEUMYŚLE albo umyślnie blokowana.
berlinmati pisze:forum sie odblokowalo za sprawa kolei tanich w pl
color1
te jak mowisz 1000€ czy 1000dolcow by sie znalazlo tylko jak sam szukalem na necie nie ma takiej opcji zebys zainwestowal, przeslal komus pieniadze bez gwaracji ze kotos wyruszy na wode, sam chetnie sie dorzuce ale nie mam takiej mozliwosci zeby to koordynowac.
color1 pisze:
dodam jeszcze swoją refleksję na temat całego tego przedsięwzięcia: kilku sponsorów ograniczyło się na skromną zrzutkę w zamian za firmowe plakietki, ale poszło coś nie tak i teraz morda w kubeł, jakby janek dopłynął i byłaby wielka feta to pierwsi wyciągnęliby łapy po laury, że to ich człowiek..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości