Barosz21 pisze:bar pisze:luqaszek pisze:Jak wygląda prawda do końca nie wiemy.
Ale można już po wszystkim sobie ją poskładać.
" Król Słońce Polskiego Ekstremalnego Kitesurfingu" - jest nagi ?
W piątek o świcie oglądałem jak startowałeś - a potem jak pojawiła się pierwsza informacja o SOS -
to Ty walczyłeś z rekinami, a ja z sennością przez dwie noce
"Korona mórz" jakich ? - palma Ci odbiła ? - z takimi ambicjami to nie ma się żony i dzieci -
co ? będą się utrzymywać z zrzuty na Forum ? - chcesz się zabić to zrób to na własny rachunek.
Widziałeś swoją żonę w TV zamim Cie odłowili ? czytałeś jej prośby na Forum o pomoc ?
Masz szczęście Janek, że chłopaki rozdmuchały Temat na cały ŚWIAT i z tego co dziś słyszałem, to ci co na codzień doją wielbłądy uratowanie Twojej dupy wzieli na swoja klatę.
Uszanuj ich.
p.s.
zanim wylejecie wiadro pomyj uprzedzam, że jestem zarejestrowany na Forum pod innym nickiem od lutego 2008
adminów proszę o wykasowanie tego konta.
Pozdrawiam.
Czemu?? miło żeś się wypowiedział. Niepotrzebnie tylko w takich ostrych słowach. No chyba że jesteś ABSOLUTNIE pewien że masz rację i tylko twoja racja jest najtwojsza i jedyna słuszna.
Czekamy jak to będzie po relacji.
Moze i dosadnie napisane, ale tylko tak można trafic do faceta z parciem na szklo i o mentalnosci 10-latka , ktory podobno zajmuje sie kitesurfingiem
PROFESJONALNIE.Głupawe wywiady "bohatera" i przyjaciół w TV tylko pogarszają sprawę, to już nie jest czarny PR kitesurfingu, to jest czarna d...
Szanowni, poczytajcie sobie nie tylko 99% komentarzy w popularnych portalach, ale rowniez na pokrewnych forach: paralotnie, czy windsurfing.
Ale najlepiej schować glowe w piasek i
blokować wątki na kiteforum...Zbrochaty