Pan Adam Szymański Prezes PSKite
Proszę o przyjęcie mojej rezygnacji z funkcji członka PSKite i zwrot/jeśli to możliwe/nadpłaconych przeze mnie składek na moje konto.
Uzasadnienie:
Obserwuję z zainteresowaniem wyprawę Janka Lisewskiego pierwszą przez Bałtyk i tą przez Morze Czerwone.
Nie wyrażałem do tej pory żadnej na ten temat ani PSKite opinii. Kilka dni temu V-ce Prezes PSKite Marek Rowiński umieścił publicznie w negatywnej konotacji moja osobę na forum PSKite, a poprzednio również na KF z okazji nagrody MasterKiteboarding. Godzi to bezpośrednio w budowany przeze mnie wizerunek i autorytet , o który zabiegam. W moim przekonaniu moje osobiste doświadczenia, ani sukcesy nie zasługują na taką ocenę. Nie zrobiłem nic czego mógłbym się wstydzić. Pomysł Marka Rowińskiego na moją jego zdaniem negatywną ocenę nie został przez nikogo z czytelników PSKite zakwestionowany. Rozumiem to jako akceptacje dla tak przedstawionej oceny zarówno moich rówieśników z grupy FS jak i starszych kolegów z grupy race, z którymi startowałem w zawodach. Wbijanie kolegom zza drzewa siekiery w plecy nie jest moim ulubionym zajęciem, również nie zamierzam bawić się w „damskiego boksera”. Swoje marzenia i cele spróbuję realizować inaczej.
Tomek Dakti Daktera Instruktor Kitesurfingu i dla przypomnienia równocześnie :
3 na finale KTE we Francji, 3 w Plebiscycie na Najpopularniejszego Sportowca Wawy, 1 w ankiecie na KF, Nagroda MK za 2011r, 2 w PP w 2011, 1 w PP 2009 juniorów starszych, 3 w MP 2010, 5 w KTE w 2010 w Świnoujściu, 1 w BestTrik w 2011,2010,2009,2008, 3 w KPWT juniorów w Maroku, 4 w KPWT w race w Maroku w 2009r i inne wcześniejsze.