pawbuh pisze:za podanie pełnych danych osobowych w internecie bez zgody można nieźle beknąć, myślę że będzie Cię to więcej kosztować niż 3kzł które przelałeś kolesiowi.
Jeśli koleś faktycznie jest cwaniak (a przedstawiciele medyczni to najgorsze wg mnie świ...e) to da Ci nieźle popalić za ten wpis.
Fakt - znam sprawę z przed kilku lat gdzie kolesiowi gwiznęli motocykl(świerzutką R1dynkę) z parkingu podziemnego w jednej z Warszawskich galerii handlowych.
Chłopak zdobył nagranie z monitoringu i opublikował w necie, również za pośrednictwem kilku poczytnych motocyklowych portali, apel o pomoc - było tam zdjęcie gościa wyjeżdżającego wspomnianym,skradzionym motocyklem(był bez kasku więc widać było twarz) i prośba: "pomóżcie mi znaleźć złodzieja" i coś tam o nagrodzie.
Niedługo później akcja została zablokowana przez służby porządkowe a sam poszkodowany stał się przestępcą. Ktoś "uprzejmy inaczej" doniósł na niego i okazało się, że "pomawia"(czy coś w ten deseń... nie pamiętam) bogu ducha winną osobę.
Złodziej(i motocykl) się nie znalazł ale chłopak narobił sobie problemów ponieważ nazwał złodziejem osobę wobec, której nie zapadł prawomocny wyrok stwierdzający, że jest złodziejem!!
Może chciał się tylko przejechać, albo przeparkować...?
pawbuh pisze:Jeśli koleś faktycznie jest cwaniak (a przedstawiciele medyczni to najgorsze wg mnie świ...e) to da Ci nieźle popalić za ten wpis.
Co do tego no coments i może deczko wyhamuj piętą!?
Po pierwsze z GL wynika, że pracuje w aptece jako pomagier a wcześniej pracował w hurtowni jako "przedstawiciel farmaceutyczny" czyli najprawdopodobniej rozwoził leki z hurtowni do aptek - a to z pracą REPa medycznego nie ma absolutnie NIC wspólnego.
Po drugie przedstawiciel medyczny to zawód jak każdy inny i choć ma swoje wady to nie życzę Ci żebyś kiedykolwiek Ty ani ktoś z Twoich bliskich, mając(odpukać) poważne problemy zdrowotne, trafił do lekarza, do którego nie docierają kumaci przedstawiciele z dobrych firm. W przeciwnym razie będziesz musiał uwierzyć w moc rumianku i co najwyżej aspiryny oraz witaminy C...