Przy okazji sorry za bezczelność, ale mnie to męczy

Czemu kite racerzy nie maja gaci na piankach?
Andrzej
andrzejj pisze:Czemu kite racerzy nie maja gaci na piankach?
Andrzej
andrzejj pisze:Czemu kite racerzy nie maja gaci na piankach?
mary.dk pisze:Lans z dala od brzegu nie ma sensu![]()
Spidi pisze:. może warto tak jak kolarze, nawet włosy na nogach zgolić!?![]()
andrzejj pisze:Spidi pisze:. może warto tak jak kolarze, nawet włosy na nogach zgolić!?![]()
Tutaj chyba potrzebne jest małe wyjasnienie.
Golenie nóg nie ma nic wspólnego z oporem powietrza. Chodzi o masaż i szlify (obtarcia).
Po prostu spróbuj raz po 200 km w siodełku wymasować owłosione nogi - nie jest to miłe ani dla masażysty, ani dla masowanego.
Spróbuj też przykleić lub co gorsza odkleić plaster na obtarcie na owłosionej nodze po upadku, a potem spróbuj nie drapać sie we wrastające włosy w strupy.
Spidi pisze:andrzejj pisze:Spidi pisze:. może warto tak jak kolarze, nawet włosy na nogach zgolić!?![]()
Tutaj chyba potrzebne jest małe wyjasnienie.
Golenie nóg nie ma nic wspólnego z oporem powietrza. Chodzi o masaż i szlify (obtarcia).
Po prostu spróbuj raz po 200 km w siodełku wymasować owłosione nogi - nie jest to miłe ani dla masażysty, ani dla masowanego.
Spróbuj też przykleić lub co gorsza odkleić plaster na obtarcie na owłosionej nodze po upadku, a potem spróbuj nie drapać sie we wrastające włosy w strupy.
O widzisz - dzięki! Właśnie wyprostowałeś błędną(choć zawsze bardzo mnie bawiącą) teorię, którą sprzedał mi znajomy kolarz dobre 10 lat temu!![]()
Co do "zdrapek" to wierz mi na słowo - znam ten ból...![]()
pzdr
mary.dk pisze:Lans z dala od brzegu nie ma sensu![]()
andrzejj pisze:Kilka fotek z dzisaj http://www.augustyna.pl/12/0817/
Przy okazji sorry za bezczelność, ale mnie to męczy
Czemu kite racerzy nie maja gaci na piankach?
Analog pisze:coś się pozmieniało?? jednak wysokie lepsze do race'u ?? wcześniej pamiętam zawsze niskie były
może tomek wyjaśni??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości