Dobre wieści z konferencji ISAF

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
jacekdaktera
Dostał piwko: 30 razy

Post15 lis 2012, 22:54

Cześć Marku. Widzę, że jesteś w formie. :clap: Napisałem IKo, a nie IKO, zreszta, co za roznica. O czy A w porównaniu z prezydenckim " bulem", albo deklaracją o wyższym wykształceniu poprzedniego Pana Prezydenta, lub też z "czerwoną małpą". Ale co znaczy hugon, nieznany mi zagraniczny wyraz co raz wystepujący w Twoich postach. :lol: Pisany duża literą Hugon, rozumiem, ale małą, czy to aby mały hugo kołataj.
Pozdro.

traq

Post15 lis 2012, 22:58

Przykro mi czytać o takim polskim piekiełku, jako osoba zaangażowana z czystą pasją w ws, nie jestem w stanie nawet takiej postawy sobie wyobrazić.
Natomiast nie wiem, czy nasze podwórko miało realny wpływ na to co się stało daleko stąd. Na wodzie dajemy radę razem, to w sporcie nie można ?
Jeszcze raz podkreślę, że moim zdaniem obie decyzje są tak absurdalne, że aż ręce opadają. Nie wiem czy moja teoria o akcji i reakcji jest prawdziwa czy nie, ale to nie tak powinno się odbyć.
Koszty kite na IO wydaje się, że nie byłby jakoś mocno wygórowane, więc co ogranicza ilość dyscyplin żeglarskich jak nie koszty ?

Wróć do „Forum Główne”