U R O C Z E :)

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post08 kwie 2013, 21:34

a tak na marginesie, karolina i osoby z jej otoczenia... albo pskite, powinny teraz kuc zelazo poki gorace i na fali sukcesu sprobowac uderzyc w odpowiednie instytucje. jankowi z wladzami gdanska sie udalo i byl to swietny pomysl na promocje miasta... gdyby sie udalo w calosci ;)

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post09 kwie 2013, 08:40

Jest Burn, jest Ford, są agencje PR które tam działają... niech zatem coś pożytecznego zrobią w tym przypadku zamiast kolorowych pisemek i celebów.
To działalność komercyjna (sponsoring) a nie charytatywna jeśli ją zaczęli jakiś czas temu.

A co do obrazka, było i jest wciąż dużo hejtu od piłko-fanów.

Moje zdanie co do pieniędzy, środków państwowych. Jeśli się już pojawiają powinny być przeznaczane na pracę z młodzieżą, na trenerów czy podstawową infrastrukturę. Uzależnione od wyników sportowych. Na pewno nie na tuczenie zawodników, którzy mają sponsorów czy żyją z zawodów komercyjnie.

suburban kite
Deska: Czarna jak węgiel
Latawiec: Rhino 2005
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post30 kwie 2013, 22:21

Przypadkowo dotarł do mnie niezwykły film dokumentalny.
Wklejam w ten wątek ponieważ zacząłem go od porównania osiągnięć piłkarzy PL..

Ja osobiście nie przepadam za piłką ani za kibicowaniem ale moim zdaniem film na prawde ciekawie zrobiony:

Oczywiście do wszystkiego trzeba mieć dystans bo nie ma chyba obiektywnej prawdy absolutnej. Mnie to ruszyło. Dobrze zrobiony film niemejnstrimowy...
Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 00:05 przez suburban kite, łącznie zmieniany 7 razy.

Awatar użytkownika
kowal
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post30 kwie 2013, 23:49

no chyba żart...... :pray:

Wróć do „Forum Główne”