Akcja poszukiwawcza Chałupy

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Fordon
Deska: Best Armada, Naish Haze XL
Latawiec: Ozone Catalyst
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 42 razy

Post30 sie 2013, 18:49

Jezeli ktos bedzie wiedzial cos wiecej w tej sprawie prosze dac znac, jestem ciekawy zakonczenia sprawy. Z gory dzieki.

Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post30 sie 2013, 20:25

boję się, że allegro, tablica, albo ebay.de

Awatar użytkownika
mandaro
Deska: NHP Infinity
Latawiec: GP Fuel
Postawił piwka: 66 razy
Dostał piwko: 22 razy
Kontaktowanie:

Post31 sie 2013, 08:42

A ja się boję, że surfingowi Bonie & Klyde będą sobie pływać, aż im się znudzi.
Samo wypożyczenie i nieoddanie w terminie (jak w bibliotece) takim wielkim przestępstwem nie jest.
Powiedzą: "Chcieliśmy oddać, ale było zamknięte"

Fordon

Post03 wrz 2013, 22:53

Jestem po prostu bardzo ciekawy, czy zlapia ich czy nie? Bo z tego co sie orientuje beda musieli pokryc koszty akcji ratunkowej, a z tego co mowili to kolosalny koszt... Plus jeszcze zarzuty za kradziez. Podejrzewam nawet, ze zarzuty i kara za kradziez (czy ograniczenia wolnosci czy finansowa) nie beda az tak powazne w porownaniu tymi za akcje poszukiwawcza (pokrycie kosztow akcji - tego na ich miejscu obawialbym sie najbardziej, nie przejmowalbym sie nawet zarzutami za kradziez, bo sa one blahe w porownaniu do kwoty do zaplaty za poszukiwania). A sprzedac taki sprzet moze byc bardzo ryzykownym, bo zaloze sie ze sporo osob (jak chocby wlasciciele i zaloga szkolek) przeszukuje ogloszenia tego typu, nawet samo plywanie moze byc ryzykowne, bo ktos moglby sie zainteresowac skad maja deske czy zagiel...
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2013, 00:27 przez Fordon, łącznie zmieniany 1 raz.

zbyszek11
Deska: SU-2
Latawiec: Nobile T-5 Koino./F-One
Postawił piwka: 37 razy
Dostał piwko: 6 razy

Post03 wrz 2013, 23:03

Fordon pisze:Jestem po prostu bardzo ciekawy, czy zlapia ich czy nie? Bo z tego co sie orientuje beda musieli pokryc koszty akcji ratunkowej, a z tego co mowili to kolosalny koszt... Plus jeszcze zarzuty za kradziez. Podejrzewam nawet, ze zarzuty i kara za kradziez (czy ograniczenia wolnosci czy finansowa) nie beda az tak powazne w porownaniu tymi za akcje poszukiwawcza (pokrycie kosztow akcji - tego na ich miejscu obawialbym sie najbardziej, nie przejmowalbym sie nawet zarzutami za kradziez, bo sa one blahe w porownaniu do kwoty do zaplaty za poszukiwania). A sprzedac taki sprzet moze byc bardzo ryzykownym, bo zaloze sie ze sporo osob (jak chocby wlasciciele i zaloga szkolek) przeszukuje ogloszenia tego typu, nawet samo plywanie moze byc ryzykowne, bo ktos moglby sie zainteresowac skad maja deske czy latawiec...

Do WS używa się żagla nie latawca.

Awatar użytkownika
Sonix
Deska: SU-2
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 32 razy
Dostał piwko: 14 razy

Post03 wrz 2013, 23:20

zbyszek11 pisze:Do WS używa się żagla nie latawca.

:clap:

Fordon

Post04 wrz 2013, 00:28

O kurde, ale blad mi sie wkradl w text, oczywiscie mialem na mysli zagiel nie latawiec, chyba za duzo siedze na KF i czytam o latawcach :wink: , po prostu rutyna. Dobre oko chlopaki, sore za wtope. Pozdrawiam!

Wróć do „Forum Główne”