1-3.08 Firmus Kite Cup Mielno

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
kitemielno.pl
Deska: Su2
Latawiec: Ozone
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post29 lip 2014, 11:42

Kite Mielno ma przyjemność zaprosić wszystkich na „Firmus Kite Cup”, czyli szósty już w tym roku przystanek Pucharu Polski w kiteracingu, organizowany dzięki wsparciu gminy Mielno oraz przy współpracy z Firmusem. Zawody odbędą się w dniach 1-3 sierpnia na plaży przed apartamentowcem Dune w Mielnie. W wyścigach wezmą udział światowej klasy sportowcy, m.in. wicemistrzowie w kategoriach Juniors oraz Masters. Dodatkowo na regatach pojawią się gwiazdy, których tożsamości na razie nie ujawniamy. Dla gości na plaży dostępne będą nieodpłatnie takie atrakcje jak: siatkówka, trickboard, hokej-gigant, piłka ręczna, trampolina, lekcje kitesurfingu na małych latawcach oraz zajęcia na SUP-ach (deskach z wiosłem), a oprawą muzyczną zajmie się profesjonalny DJ. „Firmus Kite Cup” to z pewnością jedna z tych imprez w Zachodniopomorskim, których nie można przegapić.
Tekst Marcelina Wiśniewska

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post31 lip 2014, 12:57

kitemielno.pl pisze: „Firmus Kite Cup” to z pewnością jedna z tych imprez w Zachodniopomorskim, których nie można przegapić.

..co prawda osobiście na zawody wyłącznie RACE bym się nie wybrał, ale dobrze by info było nieco wcześniej i szerzej jednak :idea:

podobnie jak ostatnie zawody na CH3 - o których mimo sporego budżetu mało kto wiedział :hand: ..tzn ludzie z CH3 wiedzieli :wink:

peace

besttaste
Postawił piwka: 1 raz

Post14 sie 2014, 12:16

Oto video relacja. Az dziwi mnie, ze nic wiecej tu nie jest publikowane...

Naprawde udane zawody przy marginalnym wietrze 8-12 wezlow. Bardzo mi sie podobalo w lokalnym spocie/u siebie :)

phpBB [video]

Wróć do „Forum Główne”