mary.dk pisze:Ziomek. pisze:
..najlepszą sesję fristajlową tam, miałem gorszą niż najgorszą tej zimy w Polsce![]()
Takiego warunu jak na filmiku to ze swieca szukac po caly globie![]()
..
..ee, zależy gdzie mieszkasz, ja do tego spotu w sumie mam na piechotę

i ten flat jest całkiem częsty w Rewie ..z tym że od wiosny - do jesieni "wiadomojakjest"

na tym spocie
przy kierunku na flat, robi się tłok już przy kilku , max kilkunastu osobach
tak, że z pływaniem ciężko, a z bardziej ryzykownymi , mocniejszymi trikami, przy których niesie dalej do przodu ..prawie niewykonalne

zwłaszcza jak jeden - kilku riderów nie kuma za bardzo wzajemnego nie przeszkadzania , a da się spokojnie jak wiadomo

TAKIE warunki tej zimy były naprawdę często, określiłbym na średnio 1 raz w tygodniu - lekko

czasem mniej słońca

ale jak jest taki flat i TAK równy wiatr - to choć , jasne, że słońce daje energię, temperatura serio już mniejsze ma znaczenie , ja tego serio nie zauważam

jedyne co na początku wkurza, to zaburzone czucie deski w butach i dłoni w rękawiczkach, że trudniejsze manewry wydają się niemożliwe ..kwestia przyzwyczajenia, niestety

(dla info:
na filmie było 4 C, pianka 5/4 (5 h sesji, kończyłem ze zmęczenia a nie chłodu, bo już nic nie mogłem z siebie wydusić
+ rękawiczki, które zakładałem co jakieś pół godz, na pół godz..)
..faktycznie aż TAK dobrych flat spotów na świecie nie znalazłem wiele (kilkanaście?) , wszystkie trudniej dostępne, zwykle nie tak blisko stałego lądu i większość jednak z bardzo płytką wodą - w Rewie jest idealnie dla zaawansowanych , woda po pas i głębsza

adamo pisze:
.. zajefajnie te gleby wyszły, szacun wielki![]()
dzięki, mam bdb pomysł na lepsze gleby na video, zobaczymy jak wyjdzie

peace