Rajlor pisze:Ale w sumie, chociażby teoretycznie, Marek mógłby przejść z SU-2 na clasha, skoro to są mega dobre deski?
..już odpowiedziałem..
a "teoretycznie" Marek mógłby zostać prezydentem ..USA
teoretycznie Ja i Ty też
peace
Rajlor pisze:Ale w sumie, chociażby teoretycznie, Marek mógłby przejść z SU-2 na clasha, skoro to są mega dobre deski?
Ziomek. pisze:Rajlor pisze:Ziomku, dałeś do testowania Markowi Clasha?
..nie stać mnie..
peace
mary.dk pisze:
A nieco powazniej, rozumiem ze prezes pzkite nie powinien byc powiazany politycznie z branza kite ?
bo to tak jakby troche niemoralne ?
Pozdro...
mary.dk pisze:EasySurfShop pisze: Ale to taka nasza mentalność,
Ciezko o inna w takich realiach
Pozdro...
EasySurfShop pisze:
A prawda jest taka, że zarówno nasz Mistrz Polski jak i SU-2 doskonale sobie poradzą bez siebie, więc nie wydaje mi się żeby ktokolwiek był pokrzywdzony...
jak juz to SU2 do Marka przeciez to nie on mial wklesle dno .Wiesz Zawodowiec ze do puki deska bedzie plywac za Ciebie do puty nie bedziesz zawodowcem.Wdg, mnie Marek kompletnie nie pasowal do SU-2
rolnik pisze:Fakt! Doszedl do mistrza polski dzieki treningowi i na deskach SU2 . Jak wygladala by kariera w innych realiach tego sie nie dowiemy bo to juz jest historia .Jak Marka mlodziez objedzie to nikt chyba nie powie ze to z powodu zmiany sprzetu tylko ze zwyczajnie jest juz stary . Znam tylko jedna strone medalu wiec nie podejmuje tu dyskusji natomiast Markowi zycze dalszych sukcesow i jeszcze lepszych wynikow na swiecie.To przeklada sie juz nie tylko na przyjemnosc ale na kase niestety.jak juz to SU2 do Marka przeciez to nie on mial wklesle dno .Wiesz Zawodowiec ze do puki deska bedzie plywac za Ciebie do puty nie bedziesz zawodowcem.Wdg, mnie Marek kompletnie nie pasowal do SU-2
Marek zawsze bedzie twarza SU2 . Utrze nam wszystkim nosa jak zostamie mistrzem swiata na ksenonie . Kolejne mistrzostwo polski w rozumowaniu sceptykow su2 to bedzie tylko stwierdzenie ze Clash jest rownie dobry co SU2
MOIM skromnym zdaniem, ten ruch był BARDZO zły dla SU-2 wytrącił się ostatni argument dla tych desek, po stracie Denisa Żurika - poza cenowym oczywiście .. bo to największy "argument" tych desek..
moze wlasciciel SU2 doszedl do tego wniosku i zerwal wspolprace ? Ja bym tego nie powiedzial bo tego nikt dzisiaj nie wie co pokaze Marek po co zawody jak z gory wiadomo co bedzie .Na szczescie nie wiadomo .5) Mistrza Świata Marek w najbliższych latach nie zdobędzie
kto ma podstawowy poziom i podstawowe czucie w nogach do tej pory wyjaśniają wszystko i weryfikują słowa pisane na forum ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości