elo

PS: a wracając do tematu to ja zobaczyłam te kolorowe parasolki i podczepionych do nich przystojnych australijczyków w telewizorze w 2003 r. i 2 miesiace pozniej juz cwiczyłam bodydragi na małym morzu...ehhh....jak to dawno było :]
MArcin Behrens pisze:Mikka:
Ale mimo wszystko masz chyba lekki problem z 'luznymi kolesiami na snowboardzie'...
Bo twoja historia to uogolnianie, i to mocne...
Mozna to w druga strone tez przekrecic.
Ja juz chyba powoli podchodze pod starego snowboardziste i mam nadzieje, ze nadal luznegozalezy oczywiscie jak dokladnie sie rozumie slowo 'luzny'
Mikka pisze:Sorry, ale Smokie nie jażysz...
Mikka pisze:jak potrafią pojechać to spox, ale jak robią z siebie spychacz, to..
MArcin Behrens pisze:
Ja juz chyba powoli podchodze pod starego snowboardziste i mam nadzieje, ze nadal luznego![]()
swistak pisze: hehe no ja jakies pol roku po kursie dowiedzilaem sie ze jest cos takiego jak system bezpieczenstwa to myslame ze to jakis lanserski bajerl ( sam uzywalem jakeigo karabinczyka bo denerwowalo mnie to ze ciagle mi spadal z haka
swistak pisze: zajarany testami w polskeij gazecie- jak to brazyslijscy prosi wypowiadaja sie ze to swiatowy poziom
swistak pisze: ...ja mialem to szczescie ze poplynalem bez wiekszej ilosci podejsc
Ziomek. pisze:swistak pisze: hehe no ja jakies pol roku po kursie dowiedzilaem sie ze jest cos takiego jak system bezpieczenstwa to myslame ze to jakis lanserski bajerl ( sam uzywalem jakeigo karabinczyka bo denerwowalo mnie to ze ciagle mi spadal z haka![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości