Napiszcie czy będzie sie nadawała na Helu w weekend majowy do kitowania. To beda moje pierwsze slizgi wiec poprostu nie wiem jak ma sie deszczyk do puszczania latawca ?
Chłopaku nie siej paniki Będzie pięknie świeciło słońce wiatr bedzie kozacki, dziewczyny w biki na plaży Bedzie malinowo Nie ma innej opcji. Zamówienie na pogode juz są dawno zrobione, gruba kasa na to poszła Weź tylko ze soba cipłe wełniane skarpety od babci bo noce moga być chłodne
P.S.
A tak na poważnie to moze byc ciężko z ta dobra pogoda. Chociaz sobota wygląda nienajgorzej
Czy aby 1-1,5 tygodnia to nie za długo na dyzskusję o wietrze.
Nie pamiętacie już jak np. WG zapowiada wiatr na jutro, który przychodzi dzisiaj itp.
Z drguiej strony takie dyskusje, tak wcześnie to objaw zajebistej choroby zwanej: "Kiedy widzę wiatr za oknem, to się odcinam"
Jeśli już o coś się martwię to o temperaturę wody i powietrza. Co prawda wg zawsze przekłamuje sporo jeśli chodzi o pokazywanątemperaturę natomiast patrząc na obecna sytuację to sam nie wiem czy jechać. Woda o temp 5C to nie dla mnie
jezeli masz kaptur,buty i rekawice,to posiedzisz w wodzie do bólu w poniedziałek wielkanocny pływałem przez 6 godzin... a w weekend pewnie bedzie cieplej...
Ma być idealny wiatr, woda i super pogoda! Nie po to siedze 10 godzin przed biurkiem zeby wyjazd na ktory czekam cały rok poszedł na marne przez warunki pogodowe.
co wy tak smecicie ? pogoda sie klaruje i narazie gowniane WG pokazuje od niedzieli rano plywanko a dzis rano byla dupa. jeszcze pewnie sie zmieni z 10 razy. i tak wszyscy pojada
A w sumie takie dość istotne dla mnie pytanko Jaka jest obecnie temperatura powietrza na płw albo chociażby w Trójmieście Chodzi mi o sprawdzalność tego co podają serwisy pogodowe.