Pablo pisze:Ponieważ zostało to opublikowane w wyciągniętym z archiwum wątku o plebiscycie sprzed 3 lat. A jak sam zauważyłeś, jest to związane z tym wątkiem
.
wybaczcie ale źle zostałem zrozumiały.
Mieliśmy plebiscyt - włożyłem w to dziesiątki godzin a może i nawet setkę. Była zabawa, emocje itd. czemu nie kontynuujemy tej atrakcji?
Smokie już wówczas dobrze to zdiagnozował. Tknęło mnie to i jednocześnie zrobiło mi się smutno widząc jak inni potrafią robić plebiscyty a my już nie.
Krzysztof-L pisze:Solą każdego forum są "prowokatorzy" tacy jak np. Bra i Ziomek, każdy inaczej rozgrzewał dyskusję i czynił, że coś się działo.
Tego najbardziej brakuje.
Nie byłem aktywny w ostatnim roku więc wyszedłem z wprawy. Krzysiu - obiecuję że się poprawię!
PS. Ziomek już na pewno nie wróci na forum zarządzanym przez obecnego admina. Jednym się to spodoba, innym nie. Mi zdecydowanie nie.
Pablo pisze:Maestro, zgłaszaj lepiej spamerów wykrzyknikiem bo coś odstajesz wśród charytatywnych pomocników
zgłaszać może każdy, nie tylko wybrani
Maestro? czytam to z serdecznym przymrużeniem oka, dobrze robię?
A propos mojej "businessowej" działalności wokółkajtrowej.
Pablo napisz szczerze ile żądałem a ile mi wypłaciłeś jako moderatorowi za utworzenie działu bezpieczeństwo. fajnie byłoby jakbyś też ocenił ile godzin na to poświęciłem.
Drugi przykład - napisałem, wydałem 2000 książek kspd i do tego trochę plakatów. Sprzedałem może 200 sztuk książeczek - resztę rozdałem.
Poświeciłem z rok czasu na przetłumaczenie kajtowych przepisów regatowych isaf - jak myślicie ile za to skasowałem?
Na PSKite i PZKite też dorobiłem się... nieprzespanych nocy, wyjazdów "służbowych", hektogodzin na konferencjach i w sieci. Przychód? nie znam tego słowa
walczyłem przez 2 lata w jakiejś tam komisji IKA - moje konto € pęka w szwach
Wiem, że dla tych co mnie znają tylko z forum nie mieszczę się w ramach normalności.
Kto mnie zna w realu to doskonale wie o czym piszę. Ja nie handluję, nie zarabiam na kajcie.
Jak zacznę to zmienię swój status i NIE będę pisał, że kajt to jest moja pasja a tylko takie fajne połączenie hobby, które pozwala mniej lub bardziej godnie żyć.
Pablo - cieszy mnie, że aktywowałeś się po latach zimowego snu. Mniej mnie cieszy, że jako admin nie potrafisz zachować się obiektywnie. A to było główną przyczyną odejścia "Ziomków".
Proszę skup się na naprawie tego forum a nie na prowokacjach bo taka jest rola admina. I nie rób z siebie teraz świętego bo nim nie byłeś i nie jesteś.
I wg mnie nadal nie będziesz dopóki będziesz handlował kitesurfingiem. Trudno oddzielić te dwie sfery.
Nie rozumiem czemu upierasz się przy roli admina. Nie dajesz rady to oddaj tę rolę komuś kto ma czas, ochotę, pomysły.
Mikolpa pisze: pstryczek w ucho, którego dostał w tym wątku kilka razy a Ty to rozpocząłeś i dobrze bo nie wiadomo jaki mega śmietnik byłby za rok. Brawo Ty że zacząłeś i mam nadzieję że nie popuścisz jak się nie będzie zmieniać na lepsze
Jasne
chciałbym nie popuścić ale to zależy od admina. jak będzie widział we mnie wroga to popuszczę. Głową muru nie przebiję...