Apka na telefon do rejestracji sesji:
- Skoków (wysokość, czas lotu, odległość)
- Prędkości
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiter
Dziś dobre warunki na wysokie loty
MarekH pisze:Niestety nie na wszystkich telefonach apka działa prawidłowo.
kaczmimo pisze:Hej, właśnie się zastanawiałem czy ktoś korzysta i jak się sprawdza. A w razie utraty deski super sprawa ze śledzeniem. Zastanawiam się czy nie zamówić u nich mocowania... Przy 10 sztukach przesyłka gratis
Grzegorz KiteLife pisze:kaczmimo pisze:Hej, właśnie się zastanawiałem czy ktoś korzysta i jak się sprawdza. A w razie utraty deski super sprawa ze śledzeniem. Zastanawiam się czy nie zamówić u nich mocowania... Przy 10 sztukach przesyłka gratis
Korzystam i apka działa bez problemu. Jak deskę można śledzić?
123 pisze:Gdzie można znaleźć listę smartfonów, z którymi aplikacja jest kompatybilna?
kaczmimo pisze:MarekH pisze:Niestety nie na wszystkich telefonach apka działa prawidłowo.
Więcej informacji poproszę Jakiś konkretny model?
I czym się objawiało?
kuicets pisze:Ktoś mi wytłumaczy problem zgubienia deski? Tzn. jak to możliwe poza wyjątkiem na prawdę samych początków przygody z kitesurfingiem albo względnie bardzo mało prawdopodobnej sytuacji awarii sprzętu (lub jeszcze ostatecznie takiej petardy, że już się dragować pod wiatr nie da)? Nie kumam jak ktoś bez umiejętności powrotu do deski (body dragi) w ogóle wychodzi na wodę głębszą niż po pas.
Na prawdę oprócz deski dobrze jest jeszcze przy okazji rozstać się z telefonem? Po to pływa się chyba z telefonem, żeby jak coś wezwać pomoc... więc jak coś pójdzie nie tak, to tel odpływa nam razem z deską. Jaki tu sens?
A co do funkcji namierzania -> Android device manager i dziękuję. Można stale pingować telefon i sprawdzać gdzie jest bez ceregieli.
CHYYYBA że jakiś tel się przeznaczy tylko do deski, to OK. Względnie może mieć to sens jakiś.
123 pisze:Zainstalowałem the Surfr App na telefonie Moto E4+ (XT1771) Android 7.1.1 i w żaden sposób nie potrafię uruchomić pomiaru. Po prostu nie mogę znaleźć w tej aplikacji gdzie to zrobić. Przypuszczam, że powinno to być w Record Menu, ale takiej zakładki nie widzę. Jest tylko: Sessions, Live, Boards, Profile i More.
Może mi ktoś pomóc?
Z góry dziękuję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości