A mnie się udało wykonać kilka prób na sucho. I nawet jedną udało się zapisać.
Można sprawdzić, nick: waldekol, spot: Malbork
123 pisze:A mnie się udało wykonać kilka prób na sucho. I nawet jedną udało się zapisać.
Można sprawdzić, nick: waldekol, spot: Malbork
Grzegorz KiteLife pisze:Jakieś nowe osobiste rekordy po wczorajszym pływaniu?
kaczmimo pisze:Grzegorz KiteLife pisze:Jakieś nowe osobiste rekordy po wczorajszym pływaniu?
No niestety nie rekordy bo Surfr troszkę przekłamuje.
Pożyczyłem deskę od kolegi z jego telefonem, a swój włożyłem pod piankę z trybem WetSuit. Różnice z skokach od ponad 1 do 3m pomiędzy urządzeniami. Im wyżej, tym większa różnica. Nie wywalałem deski nad głowę![]()
Generalnie odczucia takie, że ten pod pianką pokazuje za mało, bo nawet relacje z plaży potwierdzały, że było wyżej niż wskazania. Do tej pory pływałem ze swoim telefonem także na desce i jakoś to się zgrywało z odczuciami.
Żeby bolało bardziej to telefon na desce zanotował rekord.
A po sesji wskazał że jakieś skoki są podejrzaneale czułem że to nie była ta wysokość i w powietrzu nie byłem kilkunastu sekund także sesja skasowana!
Zresztą rekord nabity na kolegi koncie
Grzegorz KiteLife pisze:Następnym razem też wezmę dwa telefony i zweryfikuję u mnie. Na mojej motoroli moto 9 wyniki raczej nie rozjeżdżają się. Na wykresie widać parabolę lotu switchblade'a, długie fajne loty.
mattworm pisze:Ok ja właśnie skończyłem sesję ,mam woo 3.0 oraz surfr. na jednej aplikacji ,zdjęć nie dodam ale.można na profilach u mnie podglądnąć ,na surfr. matys KTP , na woo mattworm ,
porównanie , woo zaliczylo wszystkie moje skoki 64 przy surfr. 30 , (zapisane na profilu w dwóch sesjach)
wysokości woo 6.9m.
surfr. 5.5 m
mam wrażenie,( a plywam na małym zalewie zawsze w czopie ,brak płaskiej wody ,) że surfr. nie zalicza skoków ze względu na technikę skoku , lub wybicie ? lub zafalowanie ? możliwe to ,
telefon Huawei Psmart
mattworm pisze:ale ja miałem board mount , widziałem caly czas co się dzieje, tak skakalem w ciągu ponad 2 godzin na wodzie około 60razy i właśnie po dużych skokach ,po lądowaniu nie zaliczało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości