Prośba o pomoc !

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
tomwos
Kontaktowanie:

Post20 lis 2006, 14:42

Mam pewien problem posiadam latawic komorowy Symphoni Quad 2,5 m2. Może powiem, iż posiadałem, bo w czasie ostatnich wakacji pożyczyłem go koledze, który nieopatrzeni porwał mi całą uprząż i oddał sama czaszę bez żadnych sznurków. Chcę teraz odtworzyć olinowanie, ale zupełnie nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Wiem, że jest to dość popularny latawiec i może ktoś posiada taki sam i mógłby przesłać mi jakiś schemat z długościami linek. To bardzo fajny latawiec do zabawy i nie chciałbym go wyrzucić. Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc.

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post20 lis 2006, 14:44

Dobrze że to tylko 2,5 bo do większego musiałbyś szukac jeszcze odpowiednio mało rozciągliwych linek, coby się uzda nie rozciągała na wietrze bo pewnie wiesz że byle jakie linki się do tego nie nadają.

A producenta nie pytałes mailem??

tomwos
Kontaktowanie:

Post20 lis 2006, 14:52

pytałem ale bez odpowiedzi !

Awatar użytkownika
TomFly
Kontaktowanie:

Post20 lis 2006, 16:58

bo w czasie ostatnich wakacji pożyczyłem go koledze, który nieopatrzeni porwał mi całą uprząż i oddał sama czaszę bez żadnych sznurków

Ciekawe jak mu się to udało zrobić że porwał wszystkie linki ?

Ja sie postaram czegoś dowiedzieć ale wydaje mi się że najlepiej było by napisać do firmy HQ która produkuje te latawce http://www.invento-hq.com/index_e.htm

Wróć do „Forum Główne”