Fajnie 06 styczeń , Małe Morze , 6 szmatek w górze , dwa złomy na dole . Warunki troche cięzkie , wiatr w porywach od 12 do 25k ,dawno się tak nie natyrałem , słoneczko na początku , temp 8C i towarzystwo doborowe . Ja jakby co to pływam juz drugi sezon
f 16 to póki co ma silnik oblodzony,a to wogóle to powiem Ci ,że robienie czegokolwiek ,co wiąże sie z ryzykiem gleby nie należy w styczniu do przyjemności... Pozdro
Pinio ja zakładam długą pianke 5/3 i krótką na góre ale mysle ze najwazniejsze są ciepłe buty , rękaawiczki i jakiś beret. Podczas pływania zimna sie nie odczuwa , jedynie podczas gleby zimno w kinola . Dopiero po wyjściu na ląd większość stwierdza brak kończyn. Ale mysle ze jest to kwestia zabezpieczenia . Ogólnie da sie przezyć . Ja zmarzłem dopiero pod domem jak graty z auta wynosiłem .
siemka borian , pływanko było , batman i kargul pare sztuczek naprawde pokazali , tylko widocznie nasz operator kamery Janek Fuu1 grzał wtedy korzonki gdzieś w aucie i tego nie uwiecznił. A ty kiedyprzestaniesz ziewać ?
Rzeczywiście było fajnie w sobotę 6.01. Otworzyliśmy sezon w Mielnie. Wiatr był dość nierówny 14- 18 węzłów a temperatura odczuwalna 0 C.
O dziwo herbata w termosie się nie przydała....grzała nas radość z pływania.
Życzymy wszystkim Kolegom tej Radości przez cały Nowy Rok.