Na tak - M4X zakończył kurs podstawowy i trzeba przyznać, że już pływa. Brakuje mu może trochę płynności, przy pływaniu tyłem nienajlepiej mu idzie z utrzymywaniem się pod wiatr, no i jak robi HP to jakoś tak dziwnie wygląda. Ale poza tym to full profes
A tak na serio - pogoda byłą dużo lepsza niż wczoraj - wiatr nieco słabszy, ale też mniej porywisty, więc dało się znosić większe szkwały bez konieczności hamowania zębami, brzuchem, tyłkiem i czym tam jeszcze

. Inna sprawa, ze wiatr siadał od południa, więc ja zacząłem na Maniacu 7 (M4X na Spirit'cie 10), potem ja na 10, oni na spirit 14. No i na koniec ja zabrałem się za Titana 12,5. Wrażenia - mega wypas

Naprawdę nie spodziewałem się, że da się tam tak fajnie popływać

DZiurawiło i kręciło jak zawsze ale było to do zniesienia, po prostu trzeba było się mocniej wbić krawędzią i uwazać na wysepkę (swoją drogą - po cholerę wysepka na środku zbiornika

Jedna - ok ma mostek można na nią wejść, ale ta druga kompletnie niedostępna - tylko trzeba niepotrzebnie omijać...

). Potem przyszło parę przyjemnych szkwałów i dało się nieco poskakać - Airman był już na 14, więc miał dostatecznie dużo mocy do niezłych wygibasów w powietrzu, ja muszę przyznać bałem się wyjść z 12 przy tych warunkach. Na 10 też troszkę pomachałem, ale to bez porównania - On naprawdę nieźle wymiata - chciałbym to zobaczyć na wodzie przy dobrych warunkach wiatrowych

No i potem jazda na 12,5 - bardzo przyjemna bo można się naprawdę ładnie wychylić (co widać na jednej fotce, chociaż bywało, że dało się czuć wodę na łopatkach

). Na skoki było już za mało stabilnie
Skończyło się niezbyt ładnie bowiem obaj z M4X'em mieliśmy awaryjne lądowanie na brzegu, ale i tak było super. Słońce, bardzo ciepło, trawka na brzegu i piasek niczego sobie - naprawdę fajne miejsce na popołudniowe wypady

CZekam z niecierpliwością na następne wypady
PS: Piękna fotka nr 9 i ta ostatnia, ale to przez tę pozycję - wyszło naprawdę ładnie. W ogóle foty bardzo przyjemne - widać rękę zawodowca

Jak możesz to podeślij mi więcej jak masz