niestety nasza mentalnosc doprowadza mnie do szalu
przypomina mi sie stierdzenie kolegi ktory wlasnie wrocil z 7 miesiecznego rejsu jakims wielkim wycieczkowcem (byl tam pomocnikiem barmana czyli nikim - take, take , look look , go go

)))
- Stary na 700 osob zalogi roznej narodowosci wszycy trzymali sie razem
, hiszpanie razem, czesi razem, francuzi razem , filipicznycy razem, makaki razem, geje razem , lesbijki razem , zlodzieje razem a k**** polacy zawsze osobno!
super masz podejscie koles.
next time jak zobacze kogos kto pcha auto bo sie zakopal albo poprosi mnie o ognia to mu powiem : - za ognia - 1 zl , za popchniecie 5 zl a jak ktos sie bedzie topil i go wyciagne to mu powiem 10 % kazdej twoje pensji do konca twojego zycia nalezy do mnie jakos znalezne !!!! (8 albo 9 lat temu na chalupy 5 od strony morza - jeden z braci sie utopil drugiego wyciagnelismy - plywali na serfingu i jakos fale ich zmyly i przykryly po 12 lat mieli )
Jesem ciekawy czy gdby na tym kajcie plywala zajebista dupa topless to bys jej nie pomogl, Stary bys plywal na okolo przez 6h i zadnego triku bys nie zrobil

i to sie nazywa BEZINTERESOWNOSC

))
Ten sport - tzn Kajty rozni sie troche od windsurfingu i naprawde latwo zgubic deseczke 140 cm jak lezy fustrapami do dolu
Musisz byc bardziej wyrozumialy .Myslisz ze kajciarz kajciarzowi by nie pomogl gdby umial. jak wielu umie podplynac na latawcu do drugiego latawca i go wystartowac z wody ? albo zabrac deske? ja trzeba wziac w slizgu bo inaczej ciezko wystartowac jedna reka. wiesz co by bylo gdyby sie 2 latawce zczepily razem i jeden by sie naprzyklad przestraszyl i sie wypial z niego? (tak zginela Silke Gorldt
http://www.cabaretekiteboard.com/gallery/Silke_Gorldt/
Wszystkim znanym tu Dr.HydroZoid (kuzia gac co za nick

zgubil deske w niedziele na 6 i jak sie do niej halsowal to zabrali mu ja jacys WOJOWNICY WINDSURFINGU i na brzegu zamiast ja odda mu to powiedzieli ze bez butelki whisky mu jej nie oddadza.Mega wyluzowana , poprostu k**** bezinteresowna brac wodna - az sie plakac chce.i za co to wszystko? za to ze to na nas na plazy sie patrza bo my skaczemy a wy jezdzicie po prostej? za co? za spodnie na piance zeby sie poprostu pianka nie podarla na kolanach gdy nas wlecze po plazy? za to moze? a moze za to ze jestesmy Polakami? zwalic na system? ze to komunizm nas tak wychowal?
A nie mozemy byc poprostu LUDZMI?
wpomoc blizniego w potrzebie? pomagac sobie ? usmiechac sie do siebie (nie tylko do tych przeslicznych kajciarek oraz windsurferek

ale do drugiego kolesia nawet co ma taka sama zajawke jak ty i tez cos probuje a nie siedzi na plazy i smazy swoje pajaki (wlosy na sutkach

popijajac lechem i zastanawia sie gdzie sie wieczorem najebac i czy mu zelu wystrarczy

))
No ale wybor to juz pozostawiam Tobie.......
p.s.
oki ide sie zajac Natalie tak zupelnie beziteresownie

)
bo na was to nie mozna liczyc tylko na tym forum gadacie

a tam dziewczyna az sie wyrywa do nauki
tylko zeby latawica nie zostala

))
DO ZOBACZENIA NA WODZIE Chrabcio i dziekuje Ci ze z nami jestes oraz za to ze nam pomagasz.Tak trzymaj. A wy kajciarze moglibyscie byc bardziej otwarci i zadowoleni z pomocy i podeslac pare piwek albo siostre do namiotu kolegi

))