Wczoraj zmontowałem krótki filmik z długiego weekendu majowego w Chałupach VI

Kto chętny, niech ściąga z: http://www.kitemovies.pl/users/cinek/ch ... _cinek.wmv
PS Dzięki serdeczne dla Kamilkite'a za udostępnienie serwera

Smiglo pisze:Wiem, ze w Jastarni kiedys wogole nie bylo WSowcow - chodzi mi o mijesce gdzie rozgrywano PP....nie wiem niestety jak jest tam teraz...a sotatnio bylem tam dosyc dawno...
Sm.
Smiglo pisze:hehe nie wychodzic "zielonym" brzmi dosyc dwuznacznie:):)
Dziekuje za odpowiedz...
Smiglo pisze:Moje pytania biora sie stad, ze ja nigdy w zyciu nie plywalem jeszcze na kite...tylko na ws
Cinek pisze:Smiglo pisze:hehe nie wychodzic "zielonym" brzmi dosyc dwuznacznie:):)
Dziekuje za odpowiedz...
Nie Smiglo ! Nie miałem Ciebie personalnie na myśli. Po prostu znam to z autopsji. Wyszedłem kiedyś "zielony" i skasowałem jednego niemca na Ch VITeraz wiem, że można było tego uniknąć... notabene koleś był wtedy baaaardzo nerwowy. Złapał mi dechę i ciągnął za leasha, żebym mu nie uciekł.... Naszczęście nic się wtedy nie stało, anie jemu, ani mi, poza bólem kolana którym trzepnąłem w jego bom....
PS Od tamtego czasu pływam bez leasha
hase pisze:ja taka nietolerancje widze tylko na helu i to tez nie wszedzie ... na innych spotach tego nie ma wszyscy sobie pomagaja razem plywaja i razem sie bawia ... mysle ze cala ta zadyma z nietolerancja to tylko sporadyczne przypadki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości