Co sie dzieje w Pucku?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Dr Eutanator

Post27 lip 2004, 21:32

dzisiaj zobaczyłem jak po niebie w Pucku zaiwania ten oto osobnik

Obrazek

PYTAM SIĘ WIEC - CZY ABY ZATOKA JEST BEZPIECZNA? CZY NIE TRZEBA ZAALARMOWAĆ ODPOWIEDNICH SŁUŻB?
z tego co widać zdemolowany zostal już port, jakaś łódź wywalona na brzeg, katastrofa

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post27 lip 2004, 21:40

Wczoraj była tylko pajęczyna w kadrze :D nie widziałem Pajączka :(

Dr Eutanator

Post27 lip 2004, 21:47

Neykon pisze:Wczoraj była tylko pajęczyna w kadrze :D nie widziałem Pajączka :(

Pajączka??? toż ta bestia ma odnóża grubości masztu a sama jest wielka jak katamaran!!!!!!!!!!
w oddali widać już też łunę nad półwyspem - jestem pewien, ze okaze się iż gniazdo tej bestii znajduje się na kampingu nr 4 ....

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post27 lip 2004, 22:31

Czy ta bestia nie lata czasem na jakimś kite'cie? Na górze zdięcia coś tak jakby przypomina sterówki a linki pewnie se utkał w kądziołkach przędnych albo utkała jeśli to samica. Jeśli się rozmnoży to biada nam :( chyba, że siecią łowi tylko ryby bo jak nie to trzeba dzwonić po "żołnierzy kosmosu" albo gości z Critersów z długimi rurami... Zalecam obserwacje i kwarantanne Pucka - miejmy nadzieję, że pjąk gigant nie stanie się atrakcją turystyczną bo i tak są korki na Hel - więc niech idzie sobie do diabła :twisted: albo najlepiej do ruskich - tam i tak wszystko jest wielkie! :lol:
Tylko bez paniki drogie Panie ten pajak je mi z ręki...Aaaa gdzie moja ręka!? :roll:

Wróć do „Forum Główne”