Przeczytaj swoje retoryki z ostatniego roku zastanow sie kogo przypominasz ,czy byl lubiany i czy bylo lubiane cokolwiek wspolnego z nim.Mi nie przeszkadzal nawet powiem wiecej szanuje go uwazam ze forum troche stracilo poniewaz zadko tu zaglada. Jego retoryki dotykaly osoby ale nie dotyczyly waznych spraw . Ktos kto chce sie mianowac przedstawicielem srodowiska musi miec minimum poziomu i kultury .Przemyśl to a nie wymądrzaj.
Smokie pisze:Co się z wami wszystkimi porobiło ???![]()
![]()
![]()
Jeszcze kilka lat temu było zupełnie inaczej, wszyscy z zajawką, wszyscy coś chcieli robić i robili. A teraz......
kamszot pisze:dlatego nie biore udzialu w tego typu chorych "dyskusjach"..
Smokie pisze:Co się z wami wszystkimi porobiło ???![]()
![]()
![]()
Jeszcze kilka lat temu było zupełnie inaczej, wszyscy z zajawką, wszyscy coś chcieli robić i robili. A teraz......
(patrz Rolnik, Jurgen).
Z chęcia wejdę w ogień krzyżowy "konkretów" jak to pisze Mistrzu i publicznie zobaczymy kto wyjdzie na oszołoma.
rolnik pisze:hamstwo sie panoszy na forum za sprawa jednej osoby o niewypazonym pysku
kuna pisze:Nawet nie skomentuje wywodów Bracuru i jego chamskiego nastawienia do użytkowników kiteforum.pl. Kolega myśli że staż użytkownika i funkcja moderatora daje takie przywileje? Napisałem swoje zdanie na temat plebiscytu a za to zostałem zbesztany i wymieszany z błotem. Mamy demokracje! Może czas na zmianę moderatora ? Apeluję o taki plebiscyt bo pan Bracuru się trochę rozpędził i zarazem pogubił? KUNA
Sejsmograf pisze:jeśli tak Ci zależy na PSKIT to zastanów się czy takie wypowiedzi nie szkodzą mu.
Obrażasz ludzi których znam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości