adugadu pisze: Po kursie wszystko osobiście Ci opowiem. OK?
powiedz wszystkim w tym wątku

adugadu pisze:
Piękne słowa czy Twoja szkółka kieruje się takimi zasadami?.
adugadu pisze:
Jeżeli tak to super sprawdzę to jako ukryty kursant. Po kursie wszystko osobiście Ci opowiem. OK?
zaaaak pisze:adugadu pisze: Po kursie wszystko osobiście Ci opowiem. OK?
powiedz wszystkim w tym wątku
ziomek pisze:"do skutku" ograniczeń czasowych nie ma - alesą ograniczenia ..skutku - jeśli kursant pływa w jedną i drugą (co istotne
) stronę , powtarzalnie ,kontrolowanie z zatrzymaniem - kończy kurs - nawet jeśli planował 3 tygodniowy pobyt w naszej Szkole ..a takich też sporo się zdarza..
zapraszamy
peace
Ziomek. pisze:faktem jest, że są instruktorzy - którzy nie chcą pracować na efekt - zgadnij dlaczego?
jak napisałem - ze stoperem nikt nigdy u nas w kursie na efekt nie stoi - nie ma takiej potrzeby bo nie za to rozliczany jest ani kursant ani instruktor
adugadu pisze:Nie mam nic przeciwko 2 czy 3 osobowym składzie, ale rozliczanie powinno być per osobowa, czyli jak w wodzie były 2 osoby i siedziały 2h to powinno być rozliczone 2x1h dla każdej z osób, wtedy zamiast 4h nauki praktycznej byłoby 8h, może wpłynęłoby to na wzrost bezpieczeństwa na spotach, może iko1 byłoby robione od desko do deski IKO1- rozumiecie więcej czasu. Nie byłoby "Parcia na szkło" aby kursanta wsadzić do wody, postawić na deskę.
Kristoff pisze:Krótko mówiąc: nieważne jak kursant wybierze, szkoła i tak wręczy mu mydlo i powie: "tak będzie mniej bolało..."?
Lussik | EASY Surf Center pisze:
No właśnie akurat w wypadku szkoleń na godziny mydlenia OCZUna pewno nie ma. Jeśli będą potrzebne dodatkowe godziny, bo ktoś się nie wyrobi z programem kursu to niestety ale nie wręczymy karty IKO, o czym informujemy przed zakupem kursu - że karta wydawana jest za umiejętności nie zakupiony kurs czy ilość odbytych godzin.
![]()
Ziomek. pisze:podsumowując -
chcecie się POuczyć - Lussik zaprasza
chcecie się NAuczyć - zaprasza WAKE.PL
don Komorro pisze: Czasem lekcja NAWET STARTÓW! nie wymaga wiekszego wiatru. nie wierzysz? daj mi najwiekszego betona na bardzo graniczny wiatr to Ci pokaże![]()
don Komorro pisze:kto ma najlepszych? w naszych okolicach EASY I KITE.PL
taka prawda! pozdro i zapraszamy!
don Komorro pisze:daj mi najwiekszego betona na bardzo graniczny wiatr to Ci pokaże
lekcja na godziny to moim zdaniem jedyny dobry wybór jeśli szanuje sie czyjś czas. Czasem ludzie nie słuchają, boją się, są betonami itd i potrzebują więcej czasu. Dlaczego JA (instruktor) mam za to płacić? bo mniej wiecej na to wychodzi. szef traci tyle co eksploatacja latawców i ewentualny czas na wodzie który mógłby wyrobić instruktor. MY czyli instruktorzy siedzimy mocząc dupsko w nierzadko zimnej wodzie i z każdą chwilą płaci sie nam mniej? bez sensu. instruktor który wie ile zarobi cokolwiek by sie nie działo przeprowadza lekcję zawsze na podobnym poziomie (w naszym przypadku najwyższym)
!
Ziomek. pisze:Lussik | EASY Surf Center pisze:podsumowując -
chcecie się POuczyć - Lussik zaprasza
chcecie się NAuczyć - zaprasza WAKE.PL
kowal2x pisze:don Komorro: troche ci sie w dupie przewracało, żeby nazywać osoby, dzięki którym zarabiasz pieniądze, betonami. może spróbujemy z drugiej strony? skoro szkoła zgarnia 120pln za godzinę twojej pracy, a ty z tego masz 20/30/40, to kim jesteś ty? frajerem?
tyle na temat takich zadufanych w sobie "ludzi".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości