Prezent kite - kolor zestawu - proszę o opinie

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
groszek666
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post05 cze 2009, 22:27

dla mnie nie ma totalnego znaczenia kolor....wazne zeby bylo konfortowo i CIAGNEŁO :) :twisted: dziwne pytanie na forum :)

Elizka73@vp.pl

Post06 cze 2009, 09:27

patron pisze:Na koniec chciałbym się jeszcze upewnić, że był na kursie i umie już pływać na kajcie.

Bo jak nie... To najwłaściwszym prezentem byłoby opłacenie mu kursu ;)

Na kursie nie był,do tej pory był tylko windsurfing.Z tego co się orientuje to kurs nie jest tak kosztowny jak sprzęt,więc sam sobie oplaci;) Pozdrawiam.

Elizka73@vp.pl

Post06 cze 2009, 13:54

groszek666 pisze:dla mnie nie ma totalnego znaczenia kolor....wazne zeby bylo konfortowo i CIAGNEŁO :) :twisted: dziwne pytanie na forum :)

..oj tam odrazu dziwne...a gdzie miałam zapytać?;)

Awatar użytkownika
bronix
Postawił piwka: 1 raz

Post06 cze 2009, 14:09

może na pudelku :lol: :wink:

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post06 cze 2009, 14:13

Elizka73@vp.pl pisze:Na kursie nie był,do tej pory był tylko windsurfing.Z tego co się orientuje to kurs nie jest tak kosztowny jak sprzęt,więc sam sobie oplaci;) Pozdrawiam.

Oj, a przypadkiem z zapalonego windsurfera nie próbujesz zrobić na silę kitesurfera ? Wiesz, nie wszyscy windsurferzy lubią kite i może się okazać że prezent będzie mega nie trafiony :roll:

Awatar użytkownika
JaxoN
Deska: Sklejka
Latawiec: SS REV 9m
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post06 cze 2009, 14:36

Wszystkim WS'ą podoba się kajt tylko się do tego nie przyznają 8)

Elizka73@vp.pl

Post06 cze 2009, 15:57

bronix pisze:może na pudelku :lol: :wink:

Moje pytanie brzmiało czy dla mężczyzny ma jakieś znaczenie kolor deski i kolor latawca.Wiem jakie są dostępne kolory...

Elizka73@vp.pl

Post06 cze 2009, 15:59

eska pisze:
Elizka73@vp.pl pisze:Na kursie nie był,do tej pory był tylko windsurfing.Z tego co się orientuje to kurs nie jest tak kosztowny jak sprzęt,więc sam sobie oplaci;) Pozdrawiam.

Oj, a przypadkiem z zapalonego windsurfera nie próbujesz zrobić na silę kitesurfera ? Wiesz, nie wszyscy windsurferzy lubią kite i może się okazać że prezent będzie mega nie trafiony :roll:

..nie..napewno nic na siłę..a jeśli niespodoba się prezent,ja i synowie też się z tego ucieszymy;)warto sprobowac;)

Elizka73@vp.pl

Post06 cze 2009, 16:01

JaxoN pisze:Wszystkim WS'ą podoba się kajt tylko się do tego nie przyznają 8)

..to są aż takie podziały?;) myslac nad prezentem połączyłam dwie pasje męża,skoki spadochronowe i woda,nic innego nie przyszlo mi do głowy.

Awatar użytkownika
infidelity
Deska: Nobile 555
Latawiec: Best Waroo

Post06 cze 2009, 18:13

Ja bym jednak zdecydowanie zaczęła od kursu. Pływa na ws, skacze na spadochronie, ale kite niekoniecznie musi mu się spodobać. Pomijam już nawet sprawę bezpieczeństwa, chyba każdy wie jak to jest jak ma się na coś zajawkę, ma się sprzęt, ale czasu brak żeby pojechać na kurs.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post06 cze 2009, 19:43

JaxoN pisze:Wszystkim WS'ą podoba się kajt tylko się do tego nie przyznają 8)

JaxoN - Twoje zdanie powinno stanac w konkursie na najlepszy tekst roku :lol: :!: Pure truth :!:

Elizka - jestes idealem zony/partnerki kazdego kitesurfera :!:

Kolor nie mam znaczenia... maz bedzie wniebowziety nawet jesli bedzie to rozowo-fioletowo-niebieski zestaw.

Faktycznie warto zadbac, aby maz nie nabral podobnych kolorow po pierwszej sesji z prezencikiem.

Kurs wazniejszy niz kolory :idea:

Mevlana

Post06 cze 2009, 22:11

ja mam rozowo-bialy latawiec i uwazam ze jestes najsliczniejszy ;]
( zabrzmialo to conajmniej dziwnie ;] )

Elizka73@vp.pl

Post07 cze 2009, 00:09

JaxoN - Twoje zdanie powinno stanac w konkursie na najlepszy tekst roku :lol: :!: Pure truth :!:

Elizka - jestes idealem zony/partnerki kazdego kitesurfera :!:

Kolor nie mam znaczenia... maz bedzie wniebowziety nawet jesli bedzie to rozowo-fioletowo-niebieski zestaw.

Faktycznie warto zadbac, aby maz nie nabral podobnych kolorow po pierwszej sesji z prezencikiem.

Kurs wazniejszy niz kolory :idea:[/quote]
...moje zdanie jest takie ,że kurs niech sam sobie opłaci,ja kupuję sprzęt i na tym koniec.Osobiscie wolałabym dostać sprzęt niż kurs (marzy mi się nurkowanie i co z tego,co mi po kursie)

Elizka73@vp.pl

Post07 cze 2009, 00:12

Kurs wazniejszy niz kolory :idea:[/quote]
...moje zdanie jest takie ,że kurs niech sam sobie opłaci,ja kupuję sprzęt i na tym koniec.Osobiscie wolałabym dostać sprzęt niż kurs (marzy mi się nurkowanie i co z tego,co mi po kursie)[/quote]

..jak jest na tym forum kobieta to niech się do mnie odezwie na adres @ z wami mężczyznami nie dogadam się,ja o niebie wy o chlebie..a ja mam tylko weekend na zastanowienie się.

Awatar użytkownika
Hersones
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post07 cze 2009, 01:09

[quote="Elizka73@vp.pl
Moje pytanie brzmiało czy dla mężczyzny ma jakieś znaczenie kolor deski i kolor latawca.Wiem jakie są dostępne kolory...
...z wami mężczyznami nie dogadam się,ja o niebie wy o chlebie..a ja mam tylko weekend na zastanowienie się.
[/quote]

ale popatrz wyżej ile już odpowiedzi uzyskałaś, nie widzisz?? wiele osób pisało że nie ma to żadnego znaczenia jaki kolor !!
a dalej drążysz temat
/moje zdanie jest podobne - nie ma to żadnego znaczenia, na tym sie pływa
chyba że chcecie sobie rozłożyć brand new kite`a na trawniku i lansować się przed sąsiadami :lol: /

Wróć do „Forum Główne”