Dla kolekcjonerów i posiadaczy odtwarzaczy VHS :)

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Mariusz Opole

Post13 lis 2011, 11:55

Niezły spam :thumb:

Famay
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 17 razy

Post13 lis 2011, 17:34

Mariusz Opole pisze:Niezły spam :thumb:

NO CHyba nie :naughty:

Mariusz Opole

Post13 lis 2011, 20:19

Panowie i Panie nie ma się co przekomarzać itp. , w sieci trudno znaleźć konkretny dział poświęcony kolekcjonerom VHS'ów, mam tą świadomość, iż ten film do forum ma się nijak, ale temat łatwo znaleźć w sieci wyszukując zainteresowanych kasetami. Więc pomyślałem "dlaczego nie?"

Jeżeli to Wam przeszkadza, strasznie przepraszam, ale będziecie musicie się nauczyć z tym żyć ;)

I przy okazji, jeżeli znacie potencjalnych chętnych to proszę o pomoc ze skontaktowaniem.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
TrueKejner
Deska: Shinn
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 157 razy
Dostał piwko: 193 razy

Post14 lis 2011, 03:52

Mariusz Opole pisze:Panowie i Panie nie ma się co przekomarzać itp. , w sieci trudno znaleźć konkretny dział poświęcony kolekcjonerom VHS'ów, mam tą świadomość, iż ten film do forum ma się nijak, ale temat łatwo znaleźć w sieci wyszukując zainteresowanych kasetami. Więc pomyślałem "dlaczego nie?"

Jeżeli to Wam przeszkadza, strasznie przepraszam, ale będziecie musicie się nauczyć z tym żyć ;)

Kolego kiejtierze, coś mi się wydaje, że trochę nie czujesz tego forum. Nie sądzę, żeby ktoś tu chciał się uczyć żyć z niepotrzebnym spamem. Jak chcesz coś sprzedać to poszukaj odpowiedniego forum, albo zainwestuj 2 złote w aukcję na allegro... I tak na serio, to kto rejestruję się na forum, żeby sprzedać kasetę VHS?

A wracając do tematu: Można gdzieś online obejrzeć takie stare filmy kajtowe? Ja to bym najchętniej zobaczył WKL brazilejros jeszcze raz, ale nigdzie już nie można go znaleźć.

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post14 lis 2011, 06:18

TrueKejner pisze: Ja to bym najchętniej zobaczył WKL brazilejros jeszcze raz, ale nigdzie już nie można go znaleźć.

Najprościej :arrow: zobacz u źródła chyba jest :wink:
http://www.boardandkite.pl/video.html

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post14 lis 2011, 13:53

Mariusz Opole pisze:Jeżeli to Wam przeszkadza, strasznie przepraszam, ale będziecie musicie się nauczyć z tym żyć ;)

Czy piszesz poważnie, czy robisz sobie jaja, czy sobie kpisz?
Z powyższej wypowiedzi trudno wywnioskować czy to zaproszenie, groźba, przeprosiny, żart :?

Wróć do „Forum Główne”