zawody snowkite

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post21 sty 2010, 17:54

W Ramzowej przy 20 kajtach będzie mega tłok i mogą sie przydarzyć jakieś niebezpieczne sytuacje. Pusty Hill bije Ramzovą na głowe pod względem miejsca a i wiatru tam nie brakuje.

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post21 sty 2010, 22:34

Napisałem o zawodach freestyle, gdzie w hicie są 2 max 4 osoby ;) Wtedy Ramzova jest OK ,równiejszy i pewniejszy wiatr wg mnie niż na Pustym...

No chyba że chcesz robić race to faktycznie ciut mała ;)

W zasadzie nieważne gdzie byle był snieg i wiatr - proponuję termin 1wsza niedziela lutego, tylko ustalcie miejsce no i jesli prognozy nie bedzie to sie przesunie na nast tydzień ;)

Ktoś kumaty mógłby się podjąć amatorskiego sędziowania ( Smokie ??))) ;P

Tak sobie rzucam pomysł....;P

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post21 sty 2010, 22:53

przemass pisze:Ktoś kumaty mógłby się podjąć amatorskiego sędziowania ( Smokie ??))) ;P

ja w ciepełko znikam na chwile za chwile ;) wracam w połowie lutego i wtedy w góry szukać nowych miejsc :D szkoda czasu na takie poletka ... jest tyle miejscówek niedaleko....

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post21 sty 2010, 23:24

Smokie pisze:
przemass pisze:Ktoś kumaty mógłby się podjąć amatorskiego sędziowania ( Smokie ??))) ;P

ja w ciepełko znikam na chwile za chwile ;) wracam w połowie lutego i wtedy w góry szukać nowych miejsc :D szkoda czasu na takie poletka ... jest tyle miejscówek niedaleko....

Si si ;) Nawet wiem JAKIE ciepełko ;)

chodziło mi o miejsce z dojazdem i w miare sprawdzone - zresztą mówię poważnie może być wszędzie od Czech po Zatokę jak dla mnie byle był śnieg, no i wiatr ;)

rafalzielony
Kontaktowanie:

Post22 sty 2010, 20:00

jak dla mnie tez obojetnie oby byl snieg i wialo
pusty hill lepszy spot bo duzo wiecej miejsca, z wiatrem nie wiem jak tam jest bo jeszcze tam nie bylem, minus ze jest jednak dalej

dla mnie tez pasuje 1szy weekend lutego i jak przemass mowi mozna zawsze przesunac na nastepny jak nie bedzie wialo

wiec piszcie jaki termin i spot wam najlepiej pasuje bo przydalo by sie to niedlugo ustalic...

Awatar użytkownika
Murphy
Kontaktowanie:

Post23 sty 2010, 09:08

no to zrubcie tego u nas :) klokocov spanie jest knajpa tanio slidery gotowe i ja bym teoreticznie mogl sendziowacz
http://www.mushow.cz/snowkiting/klokocov-leden-2010/
http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=51187
http://mushow-kiteschool.cz/kurzy-snowkitingu.html

Wróć do „Forum Główne”