KEJTY !?!?!? na mazurskich jeziorach

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
mary.dk
Deska: Aero, Airush - Compact, Slayer
Latawiec: Airush Wave
Postawił piwka: 58 razy
Dostał piwko: 88 razy

Post01 mar 2010, 18:48

" powiedział instruktor Rafał Ciechanowicz z Giżycka"

Nigdzie nie jest napisane ze to instruktor SK czy tez KS :-)

Pozdro...

Awatar użytkownika
Góral
Deska: Skim
Latawiec: Rebel
Dostał piwko: 1 raz

Post01 mar 2010, 19:42

To chyba ten "instruktor"

http://nasza-klasa.pl/profile/2573732 :)

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post01 mar 2010, 21:08

mary.dk pisze:" powiedział instruktor Rafał Ciechanowicz z Giżycka"

Pozdro...

to chyba taki "instruktor" bycia extremalnym cool kolesiem , szczególnie dla znudzonych pracowników korporacji na integracyjnych wyjazdach :)

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post01 mar 2010, 21:38

fando pisze:
mary.dk pisze:" powiedział instruktor Rafał Ciechanowicz z Giżycka"

Pozdro...

to chyba taki "instruktor" bycia extremalnym cool kolesiem , szczególnie dla znudzonych pracowników korporacji na integracyjnych wyjazdach :)

papier juz myslalem ze sie uspokoiles a odnosze wrazenie, ze ty znowu nie znajac czlowieka sie z niego nabijasz. poprzednio stwierdzales ze gosc nie umie jezdzic tylko sie lansuje przed obiektywem a teraz sie czepiasz poziomu instruktorskiego jakiegos czlowieka.
wez sie zluzuj.

G3

Post01 mar 2010, 21:53

taaa zwłaszcza ze pismaki często przekręcaja
nie wiem co was upoważnia do drwin z człowieka, ktorego nawet nie znacie,
linkowania jego profilu na naszej klasie - to już jest totalne prostactwo
musicie być strasznie nieszczesliwi

gr8

Post01 mar 2010, 22:12

...albo strasznie sie nudzicie.
Moze jeszcze na chate jemu wjechac?

Admin/moderator w koncu usunie ten temat? czy pozwoli dalej nasmiewac sie z czlowieka, ktory nawet nie ma mozliwosci, zeby cokolwiek wyjasnic...

paralizator
Deska: Joke
Latawiec: Razor 13,11,9
Dostał piwko: 16 razy
Kontaktowanie:

Post01 mar 2010, 22:41

Najpierw był Papier potem reipap a teraz fando :D
Jak prostakiem był tak dalej jest. Avatar i ksywa nic nie zmieniła. Dalej śmierdzi taksamo :lol:
WSTYD :!:

Awatar użytkownika
fando

Post01 mar 2010, 23:29

paralizator parówo cienka , to nie temat o mnie więc nie napierdalaj tu offtopu
bo znowu zacznę drwić z Ciebie i Twoich szanownych zaczepliwych kolegów jak zawsze zresztą :)

co do "instruktora" to chyba się zbytnio nie pomyliłem

a co do tego tekstu na onecie to nie ma się co dziwić . jaki redaktor taka redakcja , jaki instruktor taka wypowiedz .... i niech nikt nie pisze głupot że pismaki coś przekręcają bo w tym tekście aż roi się od głupot a więc musiały wyjść one od pana "instruktora" który razem spłodził ten tekst z panem "redaktorem" onetu ... bo rozumiem można przekręcić jedno lub dwie rzeczy w takim tekscie dotyczącym jakiejś dyscypliny ale żeby napisać takie głupoty trzeba naprawdę nie mieć o tym pojęcia albo jak napisał ktoś wcześniej - " ktos z forumowiczu sobie jaja zrobil w gazecie "

Napisałem do tego "instruktora" maila żeby wyjaśnił jak to jest z tym instruktorem , snowkitesurfingiem i kejtami ;) , oraz jakoś ustosunkował się do tego co napisał "redaktor" i czy wogóle autoryzował ten tekst na onecie ( w końcu tekst zawiera jego imię i nazwisko )

:roll:

gr8

Post01 mar 2010, 23:34

fando pisze:paralizator parówo cienka , to nie temat o mnie więc nie napierdalaj tu offtopu
bo znowu zacznę drwić z Ciebie i Twoich szanownych zaczepliwych kolegów jak zawsze zresztą :)

co do "instruktora" to chyba się zbytnio nie pomyliłem

a co do tego tekstu na onecie to nie ma się co dziwić . jaki redaktor taka redakcja , jaki instruktor taka wypowiedz .... i niech nikt nie pisze głupot że pismaki coś przekręcają bo w tym tekście aż roi się od głupot a więc musiały wyjść one od pana "instruktora" który razem spłodził ten tekst z panem "redaktorem" onetu ... bo rozumiem można przekręcić jedno lub dwie rzeczy w takim tekscie dotyczącym jakiejś dyscypliny ale żeby napisać takie głupoty trzeba naprawdę nie mieć o tym pojęcia albo jak napisał ktoś wcześniej - " ktos z forumowiczu sobie jaja zrobil w gazecie "

Napisałem do tego "instruktora" maila żeby wyjaśnił jak to jest z tym instruktorem , snowkitesurfingiem i kejtami ;) , oraz jakoś ustosunkował się do tego co napisał "redaktor" i czy wogóle autoryzował ten tekst na onecie ( w końcu tekst zawiera jego imię i nazwisko )

:roll:

a nie na interii to bylo?
Jak latwo cos przekrecic, prawda?

Awatar użytkownika
Iwan
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Cabrinha Crossbow
Postawił piwka: 4 razy
Kontaktowanie:

Post01 mar 2010, 23:36

gr8 pisze:...albo strasznie sie nudzicie.
Moze jeszcze na chate jemu wjechac?

Kiedys sie palilo czarownice, teraz przyszla kryska na instruktorow ks :D.

Awatar użytkownika
fando

Post01 mar 2010, 23:52

gr8 pisze:a nie na interii to bylo?
Jak latwo cos przekrecic, prawda?

przekręcić ? bynajmniej .... na onecie też o tym było :))

http://wiadomosci.onet.pl/3179805,kites ... _item.html

Małe sprostowanie dotyczące Pana Rafała i artykułu w serwisach internetowych ....

Pan Rafał odpisał na mój list i teraz wszystko jest jasne .

A oto co napisał :

- "Przykro mi za ten tekst. Nigdy go nie autoryzowałem a błędy są straszne! Faktycznie udzieliłem wywiadu dla "Pani z PAP" przez tellefon - nawet nie pamiętam jak się nazywała. Nasza rozmowa trwała kilka chwil. Nigdy nie nazwałem siebie instruktorem - znam tylko jednego i na tyle go szanuję, że wiem gdzie moje miejsce. O textach o pchaniu latawca i snowkitsurfingu nie wspomnę! Faktycznie organizuje wiele szeroko rozumianych imprez outdoor dla firm i różnych grup, gdzie latawce są częstym numerem szczególnie zimą! Czy któryś z Panów zaprzeczy atrakcyjności tej zabawy i jej przydatności dla nauki koordynacji, koncentracji i odwagi?! Części z Panów znane jest być może miejsce - gospodarstwo agroturystyczne Melnik nad Darginem z gospodarzem Piotrem wielkim fanem latawców, tam zapraszałem a nie na swoje imprezy!

Pozdrawiam

Rafał Ciechanowicz "

:roll: myśle że teraz można chyba zakończyć tą dyskusję na temat pana instruktora :)

G3

Post02 mar 2010, 08:17

To może jakieś "przepraszam" ze strony prześmiewców ??
Czy głowa w piasek?

Jak sie takiej marnej redaktorzynie tekst w ramce nie miesci to z 4 zdań potrafi zrobić jedno. A jak nie ma pojęcia o tym o czym pisze to pozniej wychodzą właśnie takie teksty.

Awatar użytkownika
icywalker
Kontaktowanie:

Post02 mar 2010, 09:00

:roll: myśle że teraz można chyba zakończyć tą dyskusję na temat pana instruktora :)

Papier !!!
Najpierw mordą mielisz , a teraz chcesz szybko zakańczać ???
Może byś przeprosił......!

Sądząc po twoich wypowiedziach na forum (w ogóle), to Rafałowi "pięt myć godzien nie jesteś" , pomimo że "kite-instruktorem" nie jest.

Zbyt łatwo przychodzą ci słowa krytyki koleś!

Pzdr!

Ps.
Dopiero na ten temat trafiłem i też byłem w szoku co tam na wypisywali :shock:

Awatar użytkownika
march_in
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post02 mar 2010, 12:08

no widzisz papier za duzo w twoim rozumowaniu bylo domyslow i o to mi wlasnie chodzilo.

budujesz sobie obraz kogos na podstawie netu, nazywasz innych dziecmi neo i ublizasz im tylko na tej podstawie, nie znajac ich osobiscie.

Konstruujesz obraz wirtualny. te twoje wirtualne wyobrazenia osob jedynie pokazuja co ty masz w glowie i musze przyznac ze pozytywnej energii skierowanej do innych forumowiczow masz malo.

tak wiec zastanow sie nastepnym razem jak bedziesz mial ochote komus wrzucic.

przepros kolege, bo zenade i dziecinade to ty odstawiasz, teraz jeszcze ganiajac po innych watkach forumowiczow.

bless ya

Awatar użytkownika
razor

Post05 mar 2010, 12:51

wjazd na chatę to ostateczność !! olaboga !!
myślę że najpierw trzeba mu wrzucić cegłę przez okno z liścikiem od życzliwych :)

ŻAAAAAAART
Ostatnio zmieniony 06 mar 2010, 10:46 przez razor, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Forum Główne”