always Lou!!!!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
kowal
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post23 kwie 2010, 17:19

kfiecien pisze:
rolnik pisze:
chyba nie widzialem tak dobrze zachowujacego sie latawca w kiteloopach,

to malo widziales chyba

faktycznie bardzo ciezko u nas zobaczyc kogos kto potrafi cos porządnie zakrecic, w sumie to naprawde nie widzialem ewentualnie jakieś pussy loop ale moze dletego ze sam wole plywac jak dobrze wieje i za bardzo nie szukam, ale spoko podaj jakis link do filmiku zobaczymy ocenimy,

a co do ciągu w góre to faktycznie marny i do Big Air Kiteloop są dużo lepsze kity, jednakze same loopy kreci pieknie i czekam na cos co robi to lepiej :)

PD 3 i 4 postaram sie przetestowac w tym sezonie jak tylko Kowal baze otworzy :)

Primki będą dostępne do testów na 3ce i może u Jurgena :shifty:
Pozdrawiam
PS Co do filmiku: "C Lou" się cały czas testują :thumb:
Ps1 SZACUN Koniu za tego loopa :shock: na filmiku :clap:

Awatar użytkownika
kfiecien
Deska: flexifoil hadlow free/wakestyl
Latawiec: PrimaDonna Vegas Vibe
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post23 kwie 2010, 21:48

no to teraz juz zawsze bede wybieral ten sam spot co Jurgen :)

a poza tym to luz nie nakrecajcie się wiem że mamy sporo zawodników i wymiataczy ale nie było mi dane ich ogladac

a loop Crazy Horse faktycznie mocny, latawiec prawie wody dotknął, tak nisko to ja tylko spodnie opuszczam:) albo twarz przy lądowaniu aliści nadal nie widze latawca który lepiej kręci :) chociaż jeżeli faktycznie to 7ka to istotnie znajda sie podobnie latajace jednakowoż wrażenie zrobił na mnie spore będąc w nieświadomości i przekonaniu iż jest to większy rozmiar a tu akurat rozmiar się liczy :)

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post23 kwie 2010, 21:59

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post23 kwie 2010, 22:28

kfiecien pisze:a loop Crazy Horse faktycznie mocny, latawiec prawie wody dotknął

Kilka razy w życiu mi dotknął, chyba na loosersach nawet ale na zawody zwłaszcza to słabo bo nie daje możliwości ustania ;)

Swoja droga, nie wiem czy to wlasnie nie lou zrobil podobnego na boxerze tylko ze 2 razy wyżej na wstępie do Ten4?

Wróć do „Forum Główne”