jak mocno pompowac kajty?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
mkmiec
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post02 sie 2010, 18:16

Marcin,

Fajnie, ze sie z Florianem dogadaliscie. Nie jestem dystrybutorem lecz przedstawicielem. Czy odpowiedalem na Twoje pytania czy nie jest bardzo subjektywne. To o co mnie prosiles bylo po za moim zasiegiem i doradzalem Ci czekac az sytuacja sie rozwiaze. Takze bys byl zadowolony z dobrego traktowania przez Floriana, dal Ci latawiec zapasowy do korzystania a nie mial do tego zadnego obowiazku. Jednak i tak uwazales, ze Ty masz racje. Rozumiem Ciebie, bo powinienes byc traktowany jak najlepiej i miec nowy latawiec od razu. Jednak w Twojej sytuacji nie bylo to mozliwe. Latawce 2008 nie sa juz produkowane i malo kto ma je na stanie, w dodatku nowe, tak samo jest z latawcami 09.

Pozdrawiam i zycze udanego plywania na latawcu Nemesis HP 09 na ktorym wiele osob chcialoby plywac.

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post02 sie 2010, 18:38

z Florianem nie musialem sie dogadywac, sprawa byla dogadana juz prawie 2 miesiace temu, chodzilo o to czekanie i trudnosc osiagniecia fizycznie go. Nie wazne. jutro, albo pojutrze szykuje sie testowanie Nemi '09 i mam nadzieje, ze latawka bedzie hulac dlugo i szczesliwie! i ze naucze sie na nim paru fajnych rzeczy!

dzieki!

Wróć do „Forum Główne”