mkmiec pisze:....
Tez mi sie wydaje, ze Batman przychodzi i odchodzi - niedawno byl z Ozone, moze C4 to nie ta bajka albo w SS sa lepsze uklady...
co tu gadac wszyscy wiedza, ze sling jest the best

mkmiec pisze:....
Tez mi sie wydaje, ze Batman przychodzi i odchodzi - niedawno byl z Ozone, moze C4 to nie ta bajka albo w SS sa lepsze uklady...
Ziomek. pisze:
dołączył i ..ODłączył
mkmiec pisze:
TIKKO_aloha pisze:a niektórzy niech śmieją sie dalej i zostaną przy bacrollach, swoich naukowych wywodach i zajebistych docinkach![]()
![]()
DUCZE pisze:mkmiec pisze:
..."źle odczytana księga przez jakiegoś wariata"...
mkmiec pisze:Tez mi sie wydaje, ze Batman przychodzi i odchodzi - niedawno byl z Ozone, moze C4 to nie ta bajka albo w SS sa lepsze uklady...
Smokie pisze:
ooto juz mam takie drugie zdjęcie
a tym razem zawiódł bezpiecznik w trapezie, a nie w liszu jak to przeważnie bywało
pzdr
Smokie pisze:
i co przyznasz że trening do starcia z Pudzianem w porównaniu do Twojej Yargi pro to żaden
pzdr
Ziomek. pisze:nigdy nie ukrywałem że na większej pakierni niż na Yardze nie pływałem
ale przyznasz i Ty - że kiteloopy na niej są nieco mniej dziecinne niż np na dziecinnym Keju
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości