Film oglądałem kilka dni temu, w innym miejscu na F., na profilu RSZ.
A tu cisza?
Tak po prawdzie, nie każdy musi chcieć oglądać komercyjne wątki na KF na głowej czy też przebijać się przez zdjęcia

Fakt faktem, poziom nerwowości wzrósł na KF. Jedna micha, a dużo do dzielenia. Brak pływanka też robi swoje he

np. kolega od filmu instruktażowego chciał może dobrze, ale sprowokował sytuację, promo na jechaniu innych... no można i tak. Jak się bardzo chce podnieść ciśnienie. Po reakcjach było widać, nie każdy nadaje na tych samych falach. Więcej chillu i wszystkim będzie lepiej.

Dyskusja, niech będzie byle miała jakiś poziom. Z dyskusji więcej można się dowiedzieć niż z ciszy czy kadzenia sobie, nawet jak się rozmawia o gruponach czy jakości szkoleń...
Poza tym, 100 pro życia i zajawy jest poza KF wiec o nie ma sie co ciśnieniować.
Ja zajawe czuje każdego dnia, gdy chcę wrócić do formy i walczę z kontuzją. Gdy słyszę komentarze o swoim szaleństwie lub planuje co zrobię .

Zajawa jest też z tego jak ogląda się takie filmy, gdzie widać pasję a nie pierdolenie o szopenie. To dla mnie ważniejsze niż 1000 wydumanych postów na KF. Ten też pewnie jest wydumany